3. august 2021
Tomt vil der være i svømmehallerne flere dage endnu, da fire er coronasmittede og andre sygemeldte, mens der ikke er adgang til vikarer. Foto: Helge Wedel
Tomt vil der være i svømmehallerne flere dage endnu, da fire er coronasmittede og andre sygemeldte, mens der ikke er adgang til vikarer. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmehaller åbner ikke - nu fem corona-smittede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmehaller åbner ikke - nu fem corona-smittede

Hverken Korsør eller Slagelse Svømmehal åbner i morgen tirsdag, efter de har været lukket siden fredag på grund af coronasmittede medarbejdere.

Slagelse - 21. juni 2021 kl. 07:10
Af Helge Wedel

- Vi har fem pcr-testet positive for covid-19. Hertil har vi nogle sygemeldinger, så vi er så at sige lagt ned, da vores korps af vikarer som følge af den langvarige corona-nedlukning ikke er tilgængelige, siger teamleder i svømmehallerne Ronni Erling Børgesen til Sjællandske søndag eftermiddag.

arrow Læs også: Svømmehaller åbner igen

Han og flere andre er blevet testet søndag, så flere end de allerede fem smittede kan komme. Smitten kan have bredt sig på grund af et personalemøde i torsdags for medarbejderne i svømmehallerne.

Hertil har livredderne på deres vagter arbejdet på kryds og tværs af både svømmehaller og kolleger.

Fra bytur

Ifølge teamlederen er corona-smitten bragt til svømmehals-personalet fra en bytur med deltagelse af en af medarbejderne.

- Vi gør alt, hvad vi kan for at få det til at hænge sammen, så vi kan åbne igen. Blandt andet med oplæring af nye vikarer. Men jeg kunne godt forestille mig, at det kun er den ene af svømmehallerne, der i første gang åbner. Formentlig først torsdag, siger Ronni Erling Børgesen. Hvilken bliver ifølge teamlederen afgjort af, hvilke faste brugere der er af de to svømmehaller - blandt andet foreninger og svømmeklubber.

Nyt om åbning offentliggøres på kommunens hjemme- og facebookside.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk