17. december 2018
Der skal findes mange penge på kommunens budget. Både til nødvendige reparationer og forbedringer, der kan gøre det mere attraktivt at komme i svømmehallen.  Arkivfoto
Der skal findes mange penge på kommunens budget. Både til nødvendige reparationer og forbedringer, der kan gøre det mere attraktivt at komme i svømmehallen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmehal skal renoveres for 30 mio.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmehal skal renoveres for 30 mio.
Opdateret 12. marts 2018 kl. 11:10
Slagelse - 12. marts 2018 kl. 08:58
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Svømmehal står foran omfattende renoverings-arbejder, som frem mod 2028 vil koste mindst 30 millioner kroner. Noget er mere presserende end andet, men oven i de ting, der nødvendigvis skal ordnes, kommer diverse ønsker til forbedringer.

Kommunens kultur- og fritidsudvalg har både set på renovering og udvikling af svømmehallen. I første omgang for at finde ud af, hvor mange penge der skal sættes af i det budget, der skal række fra 2018-2021, men der er ikke truffet nogen beslutninger endnu. Udvalget afventer et byrådsseminar 21. marts, hvor større investeringer i det hele taget er på dagsordenen.

Den opgave, der presser sig mest på, er en udsiftning af de nordvendte, skrå vinduesbånd. Det skal ske senest i 2019 til en forventet pris på 8,5 millioner kroner.

Senest i 2028 skal et større renoveringsarbejde omkring tagkonstruktionen så i gang, og her venter en udgift på hele 21,5 millioner kroner.

Dertil kommer ønsker om at få opdateret billetsystemet, forbedre omklædningsrummene, renovere brusesystemet og at få en forhindringsbane eller klatrevæg til erstatning for den nedlagte rutsjebane, hvis ikke svømmehallen skal have en ny rutsjebane.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk