8. marts 2021
Fra i dag torsdag vil Korsør Svømmehal igen være mørk frem til dansen med corona tillader en genoplukning af samfundet. Foto: Helge Wedel
Fra i dag torsdag vil Korsør Svømmehal igen være mørk frem til dansen med corona tillader en genoplukning af samfundet. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmehal igen mørk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmehal igen mørk

Flere svømmesavnende læsere af avisen Sjællandske har spurgt til, hvorfor der om aftenen er lys og aktivitet i Korsør Svømmehal her midt i coronanedlukningen.

Slagelse - 21. januar 2021 kl. 15:37
Af Helge Wedel

Svømmehallens teamleder Ronni Erling Børgesen bekræfter den oplyste svømmehal og brugen af den i aftentimerne.

- Vi har enkelte elitesvømmer fra Svøm Slagelse Korsør, der træner i vandet hver dag. Hertil er der handicapsvømmere med international deltagelse samt vandpolospillere fra den bedste række, siger Ronni Erling Børgesen.

Bold flytter loftplader

Sidstnævnte er ifølge teamlederen årsag til, at nogle loftplader er flyttet rundt på i Korsør Svømmehal, fordi bolden fra vandpolo rammer loftpladerne, når spillerne rammer overliggeren af målet.

I alt er Korsør Svømmehal brugt fire timer dagligt og tre timer om lørdagen, men fra i dag torsdag det slut. Mørket vil igen sænke sig over svømmehallen frem til genoplukningen efter corona-restriktionerne.

- Fra torsdag den 21. januar er Slagelse Svømmehal klar igen efter renovering, og så rykker alle de nuværende brugere af Korsør Svømmehal derop, siger Ronnie Erling Børgesen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk