27. maj 2020
Kjeld Krageskov benytter af og til den lille sti, og han har derfor gjort opmærksom på svineriet, som skyldes hensynsløse personer.
gallery icon

Se billedserie

Kjeld Krageskov benytter af og til den lille sti, og han har derfor gjort opmærksom på svineriet, som skyldes hensynsløse personer.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Svinestien« er ikke en offentlig sti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Svinestien« er ikke en offentlig sti
Slagelse - 21. september 2019 kl. 06:00
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lille sti, der forbinder Norgesvej og Smedegade bag ved tankstationen Circle K, er ikke en offentlig sti. Den tilhører et privat ejendomsselskab, og dermed er det ikke Slagelse Kommune, som har ansvaret for den.

arrow Læs også: »Svinestien« i Slagelse

Det oplyser entreprenørchef Peter Johansen fra Slagelse Kommune til Sjællandske.

Meldingen kommer, efter at Sjællandske på forsiden af onsdagsavisen bragte et billede af en masse affaldssække, der var blevet smidt i det grønne område ved den lille sti.

Der var tale om sorte sække, som var snørret til, og derfor var det umiddelbart ikke muligt at se, hvilken type affald, der var tale om.

- Det er klart, at hvis der er tale om madaffald og den slags, så kan det give anledning til problemer med rotter og lignende, siger Johansen.

Hvis det bliver tilfældet, så både kan og vil kommune hurtigt skride til handling.

Bjerg af affald

Langs den lille sti, der næppe er mere end 150 meter lang, findes - ud over de sorte plastsække - også meget andet affald. For eksempel er der et lille »bjerg« af affald, som ligner noget, der er tippet af fra en trailer. Og mellem træer og buske ligger der plastikposer, pap, dåser og flasker med mere.

- Nej, det ser bestemt ikke godt ud, medgiver Peter Johansen efter at have set billederne.

- Men det er jo ikke sikkert, at ejerne af området er bekendt med situationen, tilføjer han.

Det er også derfor, at kommunen nu har rettet henvendelse til ejerne i håbet om, at de vil reagere at dermed få ryddet op.

Fået ejeren i tale

Tidligere fortalte avisen om en anden grund på Sorøvej, hvor store buske og ukrudt efterhånden er ved at overtage fortovet. Her har kommunen netop fået ejeren i tale.

- På baggrund af avisens oplysninger kontaktede vi det ejendomsselskab, som ejer grunden. Her var meldingen, at man slet ikke var klar over, at det så sådan ud - men at man straks ville gøre noget ved det, siger afdelingsleder for natur, vej og trafik i Slagelse Kommune, Christian Schou Rasmussen.

Derfor håber kommunen nu også, at det andet private ejendomsselskab vil gøre det samme på den lille sti, som altså ikke er en offentlig sti, selv om flere tydeligvis benytter den.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk