2. december 2020
Her står Susanne Thea med sin bog »Parafrase over Bayeux Tapetet«, der nu har fået en plads på de særlige boghylder bag hende på Lysets Slot i Riga i Letland, hvor hun også skal levere et kunstværk.
gallery icon

Se billedserie

Her står Susanne Thea med sin bog »Parafrase over Bayeux Tapetet«, der nu har fået en plads på de særlige boghylder bag hende på Lysets Slot i Riga i Letland, hvor hun også skal levere et kunstværk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Susanne på helt særlig hylde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Susanne på helt særlig hylde
Slagelse - 27. juni 2019 kl. 12:14

Den anerkendte Korsør-kunstner Susanne Thea er nu også en del af en hel særlig installation på nationalbiblioteket i Letland - Lysets Slot.

Her findes »a very speciel bookshelve« - en meget special boghylde - som installation. Den blev skabt tilbage i 2014, hvor det lettiske folk dannede en lang lænke/række af mennesker, hvor hver bog til den særlige boghylde blev givet videre fra fra hånd til hånd, inden den nåede placeringen på Lysets Slot.

Susanne Theas bog »Parafrase over Bayeux Tapetet« er nu også med i installationen - så at sige en speciel bog på en speciel boghylde.

- I bogen har jeg skrevet - »I ære af folkets boghylde og i kærlighed. Jeg har skabt disse billeder i denne bog, må kærlighed sejre og krig tabe«, siger en begejstret Susanne Thea, der varmt anbefaler alle at besøge nationalbiblioteket på Lysets Slot i Riga.

Korsør-kunstneren efterlader sig ikke kun en boghistorie i Riga. Hun skal også levere en kobberætsning til Lysets Slot.

- Jeg vil arbejde på kobberætsningen i juli og august, så den kan få plads på Lysets Slot i Riga til september, siger Susanne Thea. Hun tilføjer, at motivet er den menneskekæde, der blev dannet tilbage i 2014.

Bøgerne på den særlige boghylde i nationalbiblioteket kan ikke lånes, men på hjemmesiden for National Library Riga under »a very speciel bookshelve«, kan man se, hvike bøger der har fået plads på hylden.

hewe

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk