18. oktober 2021
Anne Thulstrup Mortensen er forpagter af Slots Bjergby Festhus og overtager nu KonditorBager i Slagelse efter tidligere ejere, der fik stribevis af sure smileys fra Fødevarestyrelsen. Stedet er totalrenoveret og byder blandt andet på en åben produktion, hvor kunder kan se direkte ind i »arbejdsrummet.«
Anne Thulstrup Mortensen er forpagter af Slots Bjergby Festhus og overtager nu KonditorBager i Slagelse efter tidligere ejere, der fik stribevis af sure smileys fra Fødevarestyrelsen. Stedet er totalrenoveret og byder blandt andet på en åben produktion, hvor kunder kan se direkte ind i »arbejdsrummet.«
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Styrelse fandt støv, spindelvæv og skimmelsvamp: Nu overtager Anne boykottet bagerforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Styrelse fandt støv, spindelvæv og skimmelsvamp: Nu overtager Anne boykottet bagerforretning

Torsdag genåbner KonditorBager i Slagelse. Bagerforretningen, der blev boykottet af kunder efter flere sure smileys, er totalrenoveret og har ny ejer.

Slagelse - 12. oktober 2021 kl. 09:07
Af Fleur Sativa

Det har ikke været nogen nem opgave at drive forretning fra Rådhuspladsen 6 i Slagelse, efter Fødevarestyrelsen flere gange - med første besøg den 12. april i år - var forbi adressen og finde både støv, spindelvæv og skimmelsvamp.

arrow Læs også: Ekspert: Bliver svært at genvinde tillid efter boykot

Men ikke desto mindre hænger skiltet »KonditorBager« fortsat på facaden.

Også selv om de tidligere ejere, bager-parret Tina og Niels Høy, måtte dreje nøglen om og den 24. juli begære forretningen konkurs efter kundernes boykot af stedet.

Anne Thulstrup Mortensen genåbner nemlig under samme navn og vil således drive bagerforretningen videre ved siden af Slots Bjergby Festhus, hvor hun er forpagter.

Og skiltet er da også det eneste, der er det samme, fortæller hun.

Åben produktion

- Det er et nyt sted, der åbner. Der er ingen café mere, og det vil være med åben produktion: Det vil sige, at man kan se direkte ind til der, hvor vi arbejder, forklarer Anne Thulstrup Mortensen, der er uddannet bager og før har haft bagerforretning i Skælskør.

Til at drive KonditorBager i Slagelse har hun allieret sig med Michael Hansen, der skal fungere som mestersvend. Han er - ligesom Anne Thulstrup Mortensen - uddannet bager.

Senest har han arbejdet som natbager i den lokale Kvicklys bagerafdeling.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Anne Thulstrup Mortensen og Michael Hansen er begge uddannet bagere. Foto: Fleur Sativa

Fra Rådhuspladsen 6 vil Michael Hansen og Anne Thulstrup Mortensen have fokus på at lave alt fra bunden og har med egne ord en helt særlig surdej, de glæder sig til at forme til bagværk og servere for kunder.

Anne Thulstrup Mortensen frygter ikke, at den tidligere dårlige omtale, som stedets tidligere ejere var skyld i, vil få betydning for forretningens videre drift.

»En frisk start«

- Vi har haft lukket i rigtig lang tid, og den tid har vi brugt på at ombygge og totalrenovere. Vi har også fået helt nye maskiner, malet og gjort i stand, forklarer hun og kalder genåbningen »en frisk start.«

På åbningsdagen torsdag vil KonditorBager åbne med særlige åbningstilbud, der skal lokke kunder forbi. Og så snart de smager bagværket, tror Anne Thulstrup Mortensen selvsikkert på, at kunderne vil komme igen.

Derudover åbner stedets nye ejer med udvidede åbningstider for at få fat i endnu flere kunder - for eksempel håndværkerne, der møder tidligt på arbejde.

- Vi åbner 5.30 (en time tidligere end normalt, red.). Det tror jeg, at vi er de eneste i byen, der gør, fortæller Anne Thulstrup Mortensen, der glæder sig til åbningen.

Og til at Fødevarestyrelsen kommer på besøg.

- Vi har ikke noget at skjule, fastslår den nye ejer af KonditorBager Slagelse.

Bagerforretningen er en del af en større kæde med over 50 butikker fordelt over hele landet.

Michael Hansen er mestersvend i den genåbnede KonditorBager i Slagelse. Han og Anne Thulstrup Mortensen står begge inde for kvaliteten og glæder sig til at få besøg fra Fødevarestyrelsen, fortæller de. Foto: Fleur Sativa

arrow Mystikken afblæst: Ejer begæret konkurs
25. juli 2021 kl. 19:00 Opdateret: kl. 19:33
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk