18. november 2018
179 underskrifter vidner om stor interesse for at få genetableret busruter i Dalmose-området. Foto: Carsten Lysdal
179 underskrifter vidner om stor interesse for at få genetableret busruter i Dalmose-området. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort ønske om ny busrute

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort ønske om ny busrute
Slagelse - 13. februar 2018 kl. 06:58
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er et stort behov for igen at få en busrute fra Fuglebjerg og Dalmose ad Sorø Landevej igennem Eggeslevmagle til Skælskør. Samt en forbindelse fra Dalmose til Korsør via Korsør Landevej gennem Boeslunde.

Det fortæller Annette Sørensen, der sammen med sin mand Ib og datteren Christina har taget initiativ til en underskriftsindsamling, for at få genetableret denne rute, som angiveligt blev nedlagt for over fem år siden.

Annette og Ib Sørensen bor lige udenfor Dalmose på vej mod Fuglebjerg, mens Christina bor på Øllemosevej mellem Dalmose og Eggeslevmagle.

- Hun har fire børn, og de kan ikke rigtig komme nogle steder, uden at skulle ud på en stor omvej, hvis de skal bruge bussen, fortæller Annette Sørensen.

Hvis man bor på Sorø Landevej ved Dalmose og skal til Skælskør, så er eneste mulighed at tage over Slagelse. Hvilket betyder en transporttid på halvanden til to timer hver vej. Til trods for, at Skælskør kun er syv kilometer væk.

Det varer lige så længe, hvis man skal til Korsør fra Dalmose, Høve eller Flakkebjerg. Også fordi man her skal ind over Slagelse. Afstanden til Korsør er kun 15 kilometer.

- Der er mange, som ønsker disse busruter, da vores børn/unge og ældre ikke kan komme til hverken skole, lægehus, uddannelse, butikker eller fritidsinteresser i Skælskør uden at skulle tage over Slagelse, hedder det i et brev med 179 underskrifter, som initiativtagerne forleden overrakte til borgmester John Dyrby Paulsen.

Underskriftsindsamlingen er foregået ved, at alle i en uges tid har kunnet skrive under i brugserne i Dalmose, Flakkebjerg, Boeslunde og Fuglebjerg.

Borgmester John Dyrby Paulsen (S) siger, at han har bedt forvaltningen se på sagen.

- Når der kommer et sådant ønske med så mange underskrifter, så er det da noget, der skal tages alvorligt. Jeg er nu ved at få undersøgt, om det er noget vi kan gøre noget ved, siger borgmesteren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk