10. april 2021
Der har stort set været stille i de nye lokaler hen over påske, og der mangler fortsat noget arbejde, før det hele er oppe i omdrejninger.
gallery icon

Se billedserie

Der har stort set været stille i de nye lokaler hen over påske, og der mangler fortsat noget arbejde, før det hele er oppe i omdrejninger.
Foto: Kim Brandt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort campus har slået dørene op med forsigtig start

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort campus har slået dørene op med forsigtig start
Opdateret 06. april 2021 kl. 19:59
Slagelse - 06. april 2021 kl. 19:57
Af Kim Brandt

Under normale omstændigheder ville der være champagne, snoreklipning og anden festivitas, men i disse coronatider er den slags en sjældenhed. I stedet stod Birgitte Poulsen, chef for facility service og Ole Worregård, HR- og kommunikationschef og tog imod de første, der dukkede op klokken 8.

arrow Læs også: Efter to år: Nu åbner Absalon - se billeder

- Vi lukkede op klokken 8, men de første elever, som skal til eksamen i dag, kommer faktisk først klokken 13, fortæller Birgitte Poulsen.

Ole Worregård supplerer:

- Vi havde for længe siden planlagt lidt mere festivitas, og vi vil jo gerne have, at hele byen får lejlighed til at se det nye hus. Så det bliver i stedet »en rullende fest« over de næste tre uger, og så må balloner og kransekage komme på et senere tidspunkt, siger han.

Coronapas

I lighed med mange andre steder er der nu krav om et gyldigt coronapas på Absalon, og det er noget, som kontrolleres ved indgangen.

- Alle skal have en negativ test for at komme ind - sådan er reglerne. Vi laver desuden stikprøvekontrol to gange om ugen for både ansatte og studerende. Det gælder også dem, som er færdigvaccineret. Man skal også have en negativ coronatest, siger Ole Worregård.

Absalon har meldt reglerne ud til deres kommende studerende, så der ikke opstår kødannelse ved indgangen.

Med andre ord kan man ikke komme ind i bygningen uden en positiv test.

- Vi arbejder på at kunne tilbyde en kviktest i bygningen her, men det vil først blive fra den 21. april, siger han.

Resten af åbningsdagen skulle bruges til at få flere småting på plads, og så blev den egentlige velkomst blandt medarbejderne klaret over internettet.

- Vi glæder os alle sammen til, at de kan komme fysisk ind på skolen, siger Birgitte Poulsen og Ole Worregård samstemmende.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk