12. december 2019
Palsgaard Spær er Danmarks største spærproducent med 5 afdelinger i Danmark og 1 i Tyskland. Afdelingerne er placeret i Hampen, Kliplev, Nørresundby, Slagelse, Vordingborg samt Unseburg nær Magdeburg, Tyskland.
gallery icon

Se billedserie

Palsgaard Spær er Danmarks største spærproducent med 5 afdelinger i Danmark og 1 i Tyskland. Afdelingerne er placeret i Hampen, Kliplev, Nørresundby, Slagelse, Vordingborg samt Unseburg nær Magdeburg, Tyskland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor virksomhed søger 35 ansatte efter flytning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor virksomhed søger 35 ansatte efter flytning
Slagelse - 09. august 2019 kl. 06:05
Af Carsten Lysdal og Mette Juhl, Slagelse Erhvervscenter
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med fem afdelinger i Danmark og en i Tyskland er virksomheden Palsgaard Spær med sine i alt 230 ansatte den førende virksomhed inden for produktion af spær og byggekomponenter i træ. Også tagmoduler og vægrammer til parcel- og rækkehuse er iblandt sortimentet.

De senere år har firmaet desuden været inde i en rivende udvikling og oplever fremgang.

Det har medført, at virksomheden nu åbner ny afdeling i Slagelse. Her samles produktionsaktiviteterne fra Vordingborg, som lukkes ned, samt den lokale administration på 12 ansatte, der tidligere har ligget på Ndr. Ringgade i Slagelse.

- Pladsen var blevet for knap i Vordingborg og vi har så meget gang i udviklingen, at vi har svært ved at følge med i produktionen. Derfor ser vi frem til at åbne en ny, større produktion i Slagelse, siger Tobias Smith, der er divisionsdirektør i firmaet.

- Herfra får vi en central placering, der sikrer et godt udgangspunkt til at kunne service nye som eksisterende kunder på Sjælland, siger han.

Slagelse bliver dog ikke noget helt nyt bekendtskab for virksomheden, der lokalt tidligere har haft produktion i byen under navnet Precon. Endda i de selv samme bygninger, som de nu indtager.

- Det var ren nostalgi, da jeg trådte ind ad døren igen for noget tid siden. Lokalerne er meget velegnede til vores type produktion, der er meget pladskrævende, siger Tobias Smith.

Palsgaard Spær tager enkelte erfarne produktionsfolk med sig til Slagelse, men får behov for op mod 35 yderligere ansatte, i takt med at produktionen øges.

- Vi bygger langsomt op, så vi sikrer os, at vi fastholder vores høje kvalitet, fastslår Tobias Smith.

Til produktionen søges såvel faglærte som ufaglærte medarbejdere.

- Vi søger medarbejdere, der er mødestabile og arbejdsomme. Og så er det en fordel, hvis man kan tolke en produktionstegning. Men det er ikke noget krav, at man tidligere har arbejdet med produktion af spær eller komponenter i træ. Oplæringen skal vi nok tage os af, siger divisionsdirektøren.

For at komme godt på vej i ansættelsesprocessen inviterer Palsgaard Spær derfor til en jobmesse den 11. september, hvor interesserede kan møde personligt op og få en snak med virksomheden om jobmuligheder og forventninger til de ansatte.

Messen afholdes hos Slagelse Erhvervscenter på Sdr. Stationsvej. Tilmelding skal ske via jobcentret.

Jobmessen er kommet i stand qua et samarbejde med Slagelse Erhvervscenter og netop Jobcenter Slagelse. Særligt Slagelse Erhvervscenter har været en stor hjælp i processen omkring etableringen i Slagelse.

- Det er en stor mundfuld at åbne en ny afdeling, så vi er meget taknemmelige for den sparring og dialog, vi har haft med erhvervscentret, og den hjælp, de har ydet os, udtaler Tobias Smith.

Per B. Madsen, erhvervschef i Slagelse Erhvervscenter, er henrykt over virksomhedens goddag.

- Det har været en spændende proces. Det er vigtigt for os, at virksomheder føler sig godt behandlet og velkomne i Slagelse Kommune. Vi er rigtig glade for, at Palsgaard Spær har valgt at etablere sig her, og vi følger naturligvis sagen til dørs, så de kommer godt fra start her, siger han.

De første leverancer fra Slagelse forventes klar i slutningen af 2019.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk