21. august 2019
Sådan kommer det nye olle-kolle i Vemmelev med 13 boliger omkring et fælleshus på Vejsgårdstoften til at tage sig ud set fra oven.
gallery icon

Se billedserie

Sådan kommer det nye olle-kolle i Vemmelev med 13 boliger omkring et fælleshus på Vejsgårdstoften til at tage sig ud set fra oven.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor interesse for olle-kolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor interesse for olle-kolle
Slagelse - 19. februar 2019 kl. 09:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det kan da godt være, at jeg skal lave lidt mere af den slags, når det tilsyneladende er så let at få udlejet.

Det siger direktør og indehaver af HJ Huse, John Jensen, om firmaets nyeste projekt.

Det går ud på at lave 13 rækkehuse med et fælleshus på Vejsgårdtoften i Vemmelev. Som et olle-kolle for folk, der er kommet lidt op i årene, og har lyst til at bo tæt på andre frem for i et stort parcelhus.

Det har vist sig at være en forbavsende glimrende idé.

Projektet blev torsdag lagt ud på Facebook på siden »Vemmelev alle info« af lokalrådsformand Jytte Knuth efter aftale med John Jensen. Og så begyndte telefonen ellers at kime i husfirmaet.

- Vi har fået i alt 15 henvendelser, og i øjeblikket er situationen den, at der er skrevet folk op til alle de store boliger, hvor der også er folk på venteliste. Mens to af de små boliger stadig er ledige, fortæller John Jensen.

Projektet består af fem rækkehuse på 96 kvadratmeter og otte på knap 74 kvadratmeter. I de store boliger er der et ekstra værelse udover soveværelset.

Fælleshuset indeholder er 60 kvadratmeter stort lokale, et køkken samt to gæsteværelser, som kan bruges, når beboere for eksempel får deres børn på besøg.

Jytte Knuth skriver i opdateringen på Facebook, at hun i et par år har arbejdet for og ønsket, at der var et byggefirma, der ville bygge »Olle-Kolle« i Vemmelev.

- Det vil være en stor gevinst for Vemmelev og Omegn, men også for de borgere, der ønsker at blive i området. Nu bliver det en realitet. Det er et fantastisk projekt og vil blive en perle, når det er færdigt, skriver Jytte Knuth.

John Jensen fortæller, at han fik ideen, fordi det er gået noget langsommere end forventet med at få solgt de parcelhusgrunde, som firmaet har udstykket på Vejsgårdstoften.

- Her har vi 12 grunde, men fem af disse vil vi nu bruge til rækkehusprojektet, fortæller John Jensen, der også er i gang med at bygge andre boliger i området.

Han forventer at kunne gå i gang med projektet ret snart.

- Jeg har jo lovet, at de nye beboere skal kunne rykke ind til jul, og det vil vi godt kunne nå, siger John Jensen.

Han oplyser, at projektet er målrettet aldersgruppen over de 50 år, men skulle man kun være 48 år, behøver man ikke holde sig sig tilbage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk