17. maj 2021
Michael Richter Dalby Jørgensen modtager prisen som årets leder af formand for Tårnborg Idrætsforening Troels Christensen. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Michael Richter Dalby Jørgensen modtager prisen som årets leder af formand for Tårnborg Idrætsforening Troels Christensen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor fremgang for Tårnborg Idrætsforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor fremgang for Tårnborg Idrætsforening
Slagelse - 05. marts 2019 kl. 10:56
Af Helge Wedel

Idrætsforeningen skal ikke være en sparekasse, men klar til at bruge af egenkapitalen til nye aktiviteter, der kan give nye medlemmer.

Dette mandat blev givet på generalforsamlingen i 2018, hvor Tårnborg Idrætsforening fejrede 90 års jubilæum.

Formand Troels Christensen kunne med stor glæde ved dette års generalforamling slå fast, at medlemsfremgangen fra 2018 til 2019 har været på 66 så der nu er 334 aktive medlemmer.

- I 2018 er der for alvor kommet gang i både gamle og kendte aktiviteter samt helt nye. Jeg er tæt på at vil kalde det for et paradigemeskifte (mønsterbrud, red.) . Vi fik på sidste generalforsamling mandat til at satse nogle af vores opsparede midler på nye tiltag.

Op det har vi gjort, sagde Troels Christensen i sin beretning.

Først kom floorball og senest eSport.

Foreningen oplevede voldsom medlemstilbagegang tilbage i 2016 med fusionen, der blev til SVØMKorsør. Her forlod næsten 400 medlemmer svømmeafdelingen i Tårnborg.

Michael Richter Dalby Jørgensen blev udnævnt som årets leder. Han opbyggede hele floorball-afdelingen, så der nu er en helt ny sportsgren i Svenstrup med næsten 50 medlemmer. Floorball er nu en selvstændig afdeling under TIF.

Troels Christensen glædede sig over tilgangen af nye børn og unge.

- Vores kælder i hallen har fået en »make up« af de helt store til eSport. Det strømmer ind med børn og unge, vi aldrig har set før i vores forening. Jeg er nødt til at sige, at for »os gamle« er det en sand fornøjelse pludselig med eSporten at møde så stort et engagement og så stor virkelyst i vores forening. Det er med til at smitte af på identitet og vores egen selvforståelse. TIF kan og vil, sagde Troels Christensen, der fortsætter som formand, ligesom der var genvalg til alle andre på valg.

Regnskabet viste en egenkapital på 830.000 kroner, mens driften i 2018 gav et underskud på 18.400 kroner.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk