13. juni 2021
Sjællandsfestivalen bliver afviklet torsdag den 27. maj klokken 17.00 - via skærmen. Arkivbilledet her er fra 2014.
Sjællandsfestivalen bliver afviklet torsdag den 27. maj klokken 17.00 - via skærmen. Arkivbilledet her er fra 2014.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor festival løber af stablen i særlig coronaversion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor festival løber af stablen i særlig coronaversion
Opdateret 08. maj 2021 kl. 16:54
Slagelse - 08. maj 2021 kl. 16:50

»Som de fleste sikkert ved, har der den sidste tid været snakket meget om, hvorvidt sommerens festivaler kan afvikles eller ej. Med myndighedernes seneste udmeldinger og de pågældende restriktioner er det desværre ikke muligt at afholde en Sjællandsfestivalen - som i kender den. Men men men... I skal ikke snydes for en festival igen i år! Derfor er det med stor glæde, at vi kan præsentere Sjællandsfestivalen 2021 - hjemmefra.«

Sådan skriver formand Lars Ravn fra Sjællandsfestivalens bestyrelse i en pressemeddelelse.

- Vi har nemlig lavet en overraskelse til jer, hvor I får mulighed for at lave jeres egen festival hvor I bor, hvor I arbejder, hvor I går i skole - eller hvor som helst, I har lyst. Og vi leverer musikken og stemningen, som hvis I var der selv, skriver han videre.

Mek Pek er vært og vil føre alle deltagere igennem musik, sjov og ballade og måske en enkelt konkurrence eller to. Birthe Kjær sørger for, at der kommer sommer og sol ud igennem skærmen, og desuden deltager Johnny fra Kandis, Lord Siva og Jimilian. Den lokale sangerinde Simone har også et par sange med, og så er Medina tilbage - som også var hovednavnet på sidste års aflyste festival.

Hele festivalen varer cirka halvanden time og bliver sendt live online torsdag den 27. maj klokken 17.00. Herefter vil optagelsen være tilgængelig i tre dage, så alle kan se og høre/ holde festivalen, når det lige passer.

- Find storskærmen, Ipad'en, tv'et eller telefonen frem (ja, faktisk alt hvad der har internet) og tag del i festivaloplevelsen i trygge rammer. lyder opfordringen fra arrangørerne.

Det vil være helt gratis at se med, og det betyder også, at alle, der har beholdt billetterne fra 2020 og 2021 får pengene retur.

- Tusind tak til alle, der har beholdt troen og er loyale mod Sjællandsfestivalen, siger Lars Ravn, som opfordrer til at holde øje med Sjællandsfestivalens hjemmeside og Facebook-side, hvor der løbende vil komme mere information om tilmelding med mere.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk