4. juni 2020
Travlhed på Gl. Torv, hvor omkring 20 håndværkere lige nu knokler med at gøre restaurant Rib House klar til åbningen næste måned.  Hovedindgangen bliver til højre for den forreste varebil. Foto: Kim Brandt
gallery icon

Se billedserie

Travlhed på Gl. Torv, hvor omkring 20 håndværkere lige nu knokler med at gøre restaurant Rib House klar til åbningen næste måned. Hovedindgangen bliver til højre for den forreste varebil. Foto: Kim Brandt
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor familie-restaurant åbner i Slagelse centrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor familie-restaurant åbner i Slagelse centrum
Slagelse - 15. februar 2020 kl. 08:07
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Vores speciale er spareribs og steaks på grill af den bedste kvalitet«. Således beskriver Rib House sig selv på sin hjemmeside, hvor der også findes en række billeder så fristende, at de muligvis kan omvende en veganer.

- Jeg forventer, at vi åbner i midten af marts måned. Jeg vil helst ikke give en fast dato, for der er stadig meget arbejde, der skal gøres, siger entreprenør Jens Benzer Pedersen, som er en af tre ejere, der har købt hele bygningen på Gammel Torv.

De fleste slagelseanere, der har passeret Gl. Torv den senere tid, har ikke kunnet undgå at bemærke de mange håndværkere på stedet.

- Vi har næsten 20 mand i gang for at få det hele klar, fortæller Jens Pedersen, der i forvejen ejer flere Rib House-restauranter i hovedstadsområdet.

Rib House åbnede den første restaurant i november 1997. Siden er der kommet nye til beliggende i Bagsværd, Helsingør, Hillerød, Køge, Roskilde og Søborg - og snart også i Slagelse, hvor ejerne - som de øvrige steder - har købt ejendommen.

- Vi kan ikke li' at leje bygningerne, for vi vil gerne have frie hænder til at indrette stederne, som vi synes, siger Jens Pedersen, som har en forkærlighed for ældre ejendomme med »sjæl og historie«

Han forventer, at den samlede stab bliver på omkring 20 personer.

- Vi har besat nøglepositionerne, men kan sagtens bruge nogle flere medarbejdere, siger han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk