9. april 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Største vinfestival i Slagelse nogensinde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Største vinfestival i Slagelse nogensinde
Slagelse - 18. februar 2020 kl. 16:55
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Der er altså tale om et rekordarrangement, hvor der samtidig kan opleves masser af nyheder. Men nu kan arrangementet så heller ikke vokse mere, erkender formand for Slagelse Vinklub, Kim Stendorf.

Den store Vestsjællandske vinbegivenhed kandiderer for alvor til titlen som Danmarks største klassiske vinfestival, og stort set alle vinproducerende lande på kloden er repræsenteret på messen med vine fra over 50 af verdens væsentligste vindistrikter.

På dagen er mere end 30 frivillige i gang for at servicere stande og klare alt det øvrige praktiske omkring arrangementet.

Ud over vin, portvin, øl, whisky, gin og rom - bugner overflødighedshornet også af diverse specialiteter, chokolade, olie, forskellige oste, vand og brød, så der skulle være noget for enhver smag.

Billetter kan allerede købes i forsalg i Slagelse hos: Skjold Burne, Slagelse Vinkompagni, Dalgas Vinhandel og JH Vinoble i Høng - samt hos Søberg Vin i Korsør.

- Vi forventer et stort rykind, for det er efterhånden rygtedes over hele Sjælland, at det er i Slagelse det foregår, men vi kan love publikum, at der er masser af plads i hallen, for der sælges kun 700 billetter, siger Stendorf, der understreger, at biletterne i år KUN sælges i forsalg.

Udstillerne har virkelig lagt sig i selen, og på flere af standene er der prominente gæster i form af vinproducenter og andre branchefolk, som interesserede kan få sig en snak med. Allerede når man køber sin forsalgsbillet, får man udleveret det 72-sider store program, så man i ro og mag kan planlægge sin eftermiddag og få udvalgt de vine og andre smagsprøver, man absolut må smage.

- Det er jo ingen hemmelighed, at selv om man har hele fire timer til rådighed, er det komplet umuligt at nå hele vejen rundt, siger formanden.

Programmet kan også ses på hjemmesiden: www.vinfestivalen.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk