15. oktober 2018
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) besøgte onsdag Slagelse. Her gik han igennem byen, og han kunne efter sigende lide, hvad han så og oplevede. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) besøgte onsdag Slagelse. Her gik han igennem byen, og han kunne efter sigende lide, hvad han så og oplevede. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Statsminister: - Slagelse er værd at flytte til

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Statsminister: - Slagelse er værd at flytte til
Slagelse - 08. november 2017 kl. 21:48
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du vil udpege en by og kommune i udvikling, så placer knappenålen ved Slagelse.

Sådan lød det onsdag eftermiddag fra statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), som under en tur vestpå, der også bød på Ikast-Brande og Herning Kommuner, frekventerede Slagelse på tilbagevejen.

Her gik han en tur i Slagelse midtby med en massiv skare af Venstre-folk i halen. Han lagde ud med at besøge Venstres valglokale på Gl. Torv i Slagelse, hvor stort set samtlige Venstre-kandidater - og flere andre - tog imod statsministeren.

Undervejs roste han byen og dens tydelige tegn på udvikling og vækst.

- Det er jo tydeligt at se, at man er rig på detailhandel. Var man kommet her for bare otte år siden, havde der nok været tomme butikker hist og pist. Dem har jeg ikke set endnu. Det er ganske misundelsesværdigt, sagde statsministeren, der i øvrigt blev snydt for en tur i Vestsjællandscentret.

På Casinotorvet stod marketingchef Jane Dahl nemlig klar med et mindre foredrag på Løkkes lynvisit, om end tidsplanen ikke rakte til en tur ind i selve centret.

- Det var da ærgerligt, men tidsplanen må vi hellere holde. Ligesom det gælder med vores valgløfter, lød det vittigt fra statsministeren, der ikke lagde skjul på sin begejstring.

Et nyrenoret indkøbsmekka ganske centralt i Slagelse har nemlig fremgang på alle fronter. I år ventes omsætningen i de godt 50 butikker at ramme i omegnen af en halv milliard kroner.

Lars Løkke Rasmussens visit falder under to uger før kommunalvalget, så det er klart, at den forestående tur i stemmeboksen har lidt at sige.

Derfor brugte han også turen på at få nogle af de alleryngste vælgere af sted, når valgdagen oprinder, ligesom statsministeren - der selv stillede op til byrådet som 21-årig i 1985 - også ønskede Venstres yngste kræfter held og lykke med valget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk