21. november 2017
Torsdag aften stod på Bike and Run Stafetten i Korsør, hvor 40 hold i år deltog. De første løbere krydsede startlinjen klokken 17.30. De skulle så løbe fem kilometer for så at aflevere den elektroniske stafet videre til holdets første cyklist. Foto: Mette Kjær Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Torsdag aften stod på Bike and Run Stafetten i Korsør, hvor 40 hold i år deltog. De første løbere krydsede startlinjen klokken 17.30. De skulle så løbe fem kilometer for så at aflevere den elektroniske stafet videre til holdets første cyklist. Foto: Mette Kjær Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stafet med løb, cykel og grill

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stafet med løb, cykel og grill
Slagelse - 19. maj 2017 kl. 10:50
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En varm duft af grillkul blandede sig med varmen fra de mange motionsløbere og -ryttere. Vejret var perfekt - måske endda lidt for varmt, forlød det rundt omkring på Korsør Ny Stadion. Torsdag eftermiddag og aften var det tid til den femte udgave af Bike and Run Stafetten i Korsør, der er arrangeret af Familie- og Firmaidræt Korsør i samarbejde Dansk Firmaidræts Forbund.

I år var hele 40 hold med hver fem deltagere tilmeldt til løbsstart - sidste år var holdtallet 21.

- Det er virkelig dejligt at se, at folk synes godt om løbet, at der er så mange, der har meldt sig til i år. Det er primært firmahold, men vi har også mange familiehold i år og et par vejhold, siger Peder Madsen, formand for Familie- og Firmaidræt Korsør.

På hvert hold var der tre løbere og to cykelryttere.

De skulle i stafet skiftes til at løbe og cykle to forskellige ruter: En løberute på fem kilometer og en cykelrute på 13,6 kilometer.

Og holdene var vidt forskellige. Der var ganske mange deltagere i holddragter fra lokale arbejdspladser som Skat, lokalpolitiet, Comwell Korsør og BoligKorsør. Men der var også mange, der havde lavet hold uden matchende trøjer.

- Vi skiller os som løb måske ud ved, at alle virkelig kan være med. Man kan være med på en bedstemorcykel, men vi har også hvert år hold fra lokalpolitiet, som virkelig er her for at konkurrere, forklarer Peder Madsen.

Starten gik klokken 17.30, og efter 19 minutter kom den første af de første løbere i løb. Han var ganske rigtigt fra lokalpolitiet i Slagelse - skarpt forfulgt af en løber fra lokalpolitiet i Næstved. Tredje mand over stregen var også fra politiet.

Der blev efter løbet - og efter avisens deadline - uddelt præmier til vinderne i de tre kategorier, mænd, damer og mix. Vinderholdene følger .

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk