26. maj 2019
Anni Tolstrup-Christensen satser på, at for eksempel frøfirmaer kan være med til at sponsere udgifterne til leje af jord til lejren. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Anni Tolstrup-Christensen satser på, at for eksempel frøfirmaer kan være med til at sponsere udgifterne til leje af jord til lejren. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejdere ved at finde sponsorer til kæmpelejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejdere ved at finde sponsorer til kæmpelejr
Slagelse - 09. november 2018 kl. 06:34
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Slagelse Kommune: 200 hektar skal være til rådighed i to år, hvis den store Spejdernes Lejr med forventet over 50.000 spejdere skal kunne holdes i Slagelse Kommune i 2022.

Og i modsætning til Sønderborg, hvor der i 2017 var 150 hektar kommunal jord til rådighed, er dette ikke tilfældet i Slagelse.

Anni Tolstrup-Christensen, formand for Børne og Unge Samarbejdet (BUS) i Slagelse, mener dog ikke, det er et uløseligt problem at finansiere leje af privat jord.

- Efter den seneste positive udmelding fra politikerne går vi i gang med at snakke med sponsorer. Det kan for eksempel være frøfirmaer, siger Anni Tolstrup-Christensen.

Når frøfirmaer er interessante skyldes det, at de nødvendige 200 hektar skal dækkes af et solidt græstæppe, inden teltene kan slås op.

Anni Tolstrup-Christensen mener, at det vil kunne blive en god forretning for Slagelse at byde ind på afholdelse af lejren i 2022.

Først skal en arbejdsgruppe med deltagere fra spejdere, forvaltning og fagudvalg se på mulighederne. Her har spejderne kig på flere arealer i kommunen.

Hvilke ønsker Anni Tolstrup-Christensen ikke at komme nærmere ind på, før de berørte er orienteret, men hun fortæller, at der er tale om private arealer, som ikke er placeret tæt på bysamfund.

Sidst Slagelse var inde over i forbindelse med lejren, var et areal nord for Slagelse foreslået, men det er i dag udnyttet på anden vis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk