25. oktober 2021
Fire drenge skal for en dommer og risikerer udvisning efter et voldeligt røveri begået i en baggård i Slagelse tilbage i februar måned.
Fire drenge skal for en dommer og risikerer udvisning efter et voldeligt røveri begået i en baggård i Slagelse tilbage i februar måned.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparkede offer i hovedet - ville gafle dyr dunjakke og Gucci-taske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparkede offer i hovedet - ville gafle dyr dunjakke og Gucci-taske

Fire drenge i alderen fra 15 til 18 år skal for en dommer ved Retten i Næstved, efter de i februar i år slog og sparkede en forurettet i en baggård i Slagelse. I samme forbindelse stjal de vedkommendes dunjakke af det italienske luksusmærke Moncler samt en Gucci-taske.

Slagelse - 13. oktober 2021 kl. 11:06
Af Fleur Sativa

Det skete efter forudgående aftale eller i fælles forståelse. Sådan lyder anklagen mod fire drenge, der i dag, onsdag, stilles for en dommer ved Retten i Næstved anklaget for røveri i en baggård i Slagelse en søndag i februar.

De fire drenge, der er i alderen 15 til 18 år, løb afsted med en dyr dunkjakke og en taske af mærket Gucci. Forinden havde de blandt andet sparket offeret i hovedet og på kroppen, fremgår det af anklageskriftet.

Episoden udspillede sig på Nygade den 21. februar omkring klokken 17.10, efter forurettede var blevet slået flere gange i hovedet med flad hånd.

Risikerer udvisning

Foruden Gucci-tasken og dunjakken, som var af det italienske luksusmærke Moncler, stjal de fire drenge også en kasket og omkring 200 kroner i kontanter.

Samlet løber det op til en værdi af cirka 4800 kroner, vurderer anklagemyndigheden. Beløbet skal - hvis der falder dom - betales tilbage til forurettede.

Ved Retten i Næstved nedlægges yderligere påstand om, at de tre af drengene, der endnu ikke er fyldt 18 år, skal have deres sag behandlet i Ungdomskriminalitetsnævnet enten som tillæg til en ubetinget fængselsstraf eller som vilkår til en betinget dom.

Der tages desuden forbehold for påstand om udvisning, idet drengene er af anden etnisk baggrund end dansk.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk