16. oktober 2019
39-årige Morten Højbjerg Damm er fra 1. august afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Slagelse, men beholder også posten som direktør i Køge. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

39-årige Morten Højbjerg Damm er fra 1. august afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Slagelse, men beholder også posten som direktør i Køge. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sparekassen Kronjylland skifter lokal chef ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sparekassen Kronjylland skifter lokal chef ud
Slagelse - 11. juli 2019 kl. 06:26
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Køge, Morten Højbjerg Damm, er fra 1. august også afdelingsdirektør i afdelingen i Slagelse.

Den afgående afdelingsdirektør i Slagelse, Morten Hansen, har valgt at give depechen videre, da han har fået tilbudt et job som partner i EDC Erhverv i Slagelse. Det er et job, han ikke kunne sige nej til, da det opfylder en mangeårig drøm om at blive selvstændig.

Sparekassen Kronjyllands afdeling i Slagelse slog dørene op i 2017 med Morten Hansen som direktør, og er allerede gået »break even« (har opnået balance mellem indtægter og udgifter red.), fremgår det af en udsendt meddelelse fra sparekassen.

- Det er flot, at afdelingen giver overskud tidligere end ventet. Morten Hansen og resten af holdet er kommet imponerende godt fra start med en god tilgang af kunder. Jeg glæder mig meget til at være en del af den fortsatte succes, fortæller den kommende afdelingsdirektør Morten Højbjerg Damm.

56-årige Morten Hansen overgår som nævnt til at være partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Vestsjælland sammen med de to hidtidige partnere Sven Lyse og Thomas Hansen.

Morten Hansen er kendt i det meste af Syd- og Vestsjælland fra sin tid i Nykredit og senest altså Sparekassen Kronjylland.

- Morten har boet og arbejdet hele sit liv i Slagelse Kommune og været en meget aktiv del af såvel erhvervs- som fritidslivet, hvorfor det er en respekteret og ikke mindst ordentlig person, der tilgår erhvervscentret, og som til fulde matcher vores værdier om flid, etik og godt købmandsskab. Med sin solide finansielle baggrund indenfor erhvervsfinansiering er Morten, sammen med de øvrige kolleger i erhvervscenteret, klar til at give vores kunder kvalificeret sparring i arbejdet med deres erhvervsejendomme, udtaler Sven Lyse i en udsendt meddelelse.

Her kan man også læse, at partnerskabet sker i forlængelse af den kraftige vækst, erhvervscentret i Slagelse har oplevet. Siden åbningen i 2017 har erhvervscentret opnået en markedsandel på 12 procent og en stor tilgang af nye kunder, ligesom afdelingen oplever en stor interesse fra ejendomsinvestorer fra andre landsdele, som finder afkastene i Vestsjælland attraktive.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk