9. maj 2021
Det er i de fem spidser til venstre, at Spar i løbet af sommeren åbner på adressen Konge-Åsen 2. Arkivfoto
Det er i de fem spidser til venstre, at Spar i løbet af sommeren åbner på adressen Konge-Åsen 2. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar-købmand på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar-købmand på vej

Tre et halvt år er der gået siden Meny slukkede og lukkede på Konge-Åsen 2. Nu er der nyt liv på vej på adressen i form af dagligvarebutikken Spar, der åbner omkring den 1. juli.

Opdateret 05. maj 2021 kl. 15:01
Slagelse - 05. maj 2021 kl. 07:46
Af Solveig Hansen

For år tilbage var der travlt på parkeringspladsen ved det, der gennem tiden har været både Ehlers, SuperBest og Meny. Biler til og fra, fyldte indkøbsvogne og travle handlende prægede billedet.

Siden er tre et halvt år gået, efter at Meny låste døren efter sig for sidste gang uden at overdrage nøglen videre til andre.

Men nu er der håb om liv på både pladsen udenfor og butikslokalet indenfor, for på en endnu ikke fastsat dato i nærheden af den 1. juli i år, åbner dagligvarebutikken Spar.

Tvivl om dato

- På grund af corona er der en del usikkerhed om levering af en del af inventaret, der kommer fra Tyskland, så derfor kan vi ikke melde en fast dato ud endnu, siger Brian Videbæk. Han er udviklingschef i Dagrofa, som butikskæden Spar er en del af. Butikker der findes 135 af i Danmark i forvejen.

Imidlertid vil Spar kun rykke ind i bygningen i det, der svarer til de fem spidser på bygningen, der ligger længst væk fra Kobækvej.

- Vi får et salgsareal på 700 kvadratmeter, og det giver os god mulighed for at præsentere de varer, som vi gerne vil, samtidig med at der bliver god plads i gangene til at bevæge sig rundt, siger Brian Videbæk, der i øjeblikket er på udkig efter både købmand og personale - og gerne lokalt forankret.

Lokal forankring

- Vi søger en købmand, der har lyst til at være en synlig del af lokalsamfundet, og det er vigtigt, at vi finder den helt rigtige, understreger Brian Videbæk, der gerne hører fra interesserede i den anledning.

De øvrige Spar-butikker har for nylig gennemgået en forvandling til det bedre, hvor butikken i Skælskør med det samme ifølge Brian Videbæk kommer til at fremstå »shinet op« og med de samme konceptelementer som de eksisterende Spar-butikker.

Bredt udvalg

- Vi har over 300 varer med gul pris, hvor vi matcher prisen på den billigste discountvare, og vi lægger vægt på convenience (hurtig og nem mad, red.), vin og frugt og grønt, fortæller Brian Videbæk, der glæder sig til at byde kunder velkommen i Spar i Skælskør.

Brian Videbæk kan kontaktes på telefon 40 33 55 20.

Endnu er der ifølge EDC Erhverv Poul Erik Bech, Slagelse, ingen udlejer fundet til de to resterende spidser på bygningen på Konge-Åsen 2.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk