7. august 2020
Jacob Vedel Hejlesen og Miquel Calderon er folkene bag det nye initiativ.
Jacob Vedel Hejlesen og Miquel Calderon er folkene bag det nye initiativ.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerlyd skal sparke nyt liv i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerlyd skal sparke nyt liv i byen

Nonprofit organisationen Live4200 er klar med to dage med rock og pop på Posthusets parkeringsplads den 28. og 29. august. På plakaten er blandt andre Jesper Binzer med band.

Slagelse - 29. juli 2020 kl. 06:46
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der har været kort fra idé til handling for iværksætter Miguel Calderon og eventøkonom Jacob Vedel Hejlesen, der står bag nonprofit organisationen Live4200.

De har rystet posen for musikalske arrangementer i Slagelse og er klar med to dage med rock og pop på Posthusets parkeringsplads den 28 og 29. august.

- Den gode oplevelse ligger ofte i det uperfekte, mener de to, der sigter mod flere lokale musikoplevelser.

Her udnytter de parkeringspladsens rå ramme, togbanen, der forbinder Slagelse med resten af Danmark i baggrunden, og den energi, der er i Posthusets mix af iværksættere og virksomheder til at udvide byens rammer.

Binzer på banen

På plakaten er foreløbigt kongen af dansk rock Jesper Binzer med hans band, men så snart blækket er tørt på aftaler på de resterende tre navne vil de løbende blive offentliggjort.

- Posthuset er virkelig blevet et unikt samlingssted for iværksættere og etableret erhverv, hvor idéerne flyver frit og der er kort fra tanke til handling, når flere sidder sammen. Det er i det her miljø, at tanken om at skabe nogle nye, unikke musikoplevelser er opstået, fortæller Miguel Calderon.

Hans virksomhed, Another Solution, producerer og sælger merchandise for kendte danske musiknavne. Herigennem er kontakterne til kunstnerne skabt og med Jacob Vedel Hejlesen med ombord, har Live4200 hurtigt taget form.

- Vi savnede en oplevelse ud over det sædvanlige og stedet her er oplagt til at indrette et urbant miljø med streetfood, boder og en mobil scene, hvorfra der bliver spillet fed musik, siger Miguel Calderon.

Han siger videre, at man her har alle muligheder for at skabe noget særligt, der ikke bare skaber liv i byen, men som også kan tiltrække udefrakommende.

- Samtidig ser vi muligheder i det her for at skabe en ny sammenhæng mellem Slagelses campusområde, Posthuset og op mod den øvrige bymidte, siger Miquel Calderon.

Her købes billetter

Stilen bliver bevidst afslappet, udelukkende med siddepladser indrettet efter de nuværende restriktioner for større arrangementer. Det er også af hensyn til forholdsreglerne omkring corona - og til naboerne - at koncerterne ligger inden for tidsrummet kl. 18.00-23.00.

Der må maksimalt være samlet 500 personer totalt inklusiv frivillige, m.v. Det betyder, at der kun kan sælges 400 billetter pr. aften.

På relativ kort tid har flere lokale virksomheder meldt sig på banen som sponsorer, ligesom frivillige hjælpere er på plads. Også fra offentlig instans har man nikket ja til planerne.

- Vi håber det her bliver startet på noget helt nyt, som kan udvikle sig. Vi får hele tiden nye idéer, siger Miguel Calderon, der understreger at Live4200 er en nonprofit organisation, hvor et eventuelt overskud skal geninvesteres i nye tiltag.

Der kan købes billetter til de enkelte dage eller partout-billetter til begge koncertdatoer. Billetsalg foregår via facebooksiden Live4200 eller via hjemmesiden live4200.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk