18. januar 2020
»René & Værsgo« får publikum til at knibe sig i armen grundet den store lighed med Kim Larsen. Foto: Hans Jørgen Johansen
»René & Værsgo« får publikum til at knibe sig i armen grundet den store lighed med Kim Larsen. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerkoncerter ved Sommerlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerkoncerter ved Sommerlyst
Slagelse - 15. juli 2019 kl. 08:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der venter masser af musik midt i Korsør Lystskov, når Restaurant Sommerlyst lørdag den 27. juli fra klokken 17 indbyder til »Sommerkoncert i skoven« med arrangør-hjælp af Martin Holst fra Powerstage.

Fra scenen stillet op ved plænen bag Sommerlyst spiller orkstrene »René & Værsgo« og »Katrine & the Slaves«, ligesom der er musik fra DJ Hegelund.

Billetter, der kan købes via Facebook eller www.sommerlyst-jagtkro.dk, koster 200 kroner.

Der er salg af mad fra grillen samt drikkevarer, da mad og drikkelse ikke må medbringes på musikpladsen, mens stol og tæppe med fordel kan medtages.

»René & Værsgo« puster nyt liv i gamle Kim Larsen og Gasolin klenodier som »Langebro«, »Rabalderstræde« og »Fifidong« - så godt, at publikum ofte må knibe sig i armen af forundring over den slående lighed med den rigtige og afdøde Kim Larsen.

Fra »Katrine & the Slaves« leveres dansevenlig musik fra de sidste fire årtier, der nok skal publikum dansende ud på det grønne græs.

Sommerkoncerten i skoven er sponsoreret af Korsør Turistråd.

Til september regner værtsparret på Sommerlyst Yvonne og Jesper Jensen med at arrangere endnu en koncert med irsk folkemusik.hewe

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk