23. november 2017
Solens Plads er forsinket med cirka halvanden måned i forhold til den oprindelige tidsplan. I næste uge kendes tidspunktet for indvielsen, der givet først bliver i sensommeren.
Solens Plads er forsinket med cirka halvanden måned i forhold til den oprindelige tidsplan. I næste uge kendes tidspunktet for indvielsen, der givet først bliver i sensommeren.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solens Plads forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solens Plads forsinket
Slagelse - 17. marts 2017 kl. 12:38
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver den landsdækkende anlægsgartnervirksomhed »Skælskør Anlægsgartnere« med kontorer i Sorø og Vejle, der skal forvandle den nuværende cityparkering til Solens Plads.

arrow Læs også: Korsørs nye åndehul indviet

Det oplyser Susanne Mortensen, der er projektleder hos Slagelse Kommune.

- Vi har haft sendt arbejdet i udbud hos fire lokale og to udenbys firmaer, og vi har fået bud fra dem alle. »Skælskør Anlægsgartnere« er valgt, og i næste uge skrives der kontrakt om arbejdet. Først her kender vi den korrigerede tidsplan og dato for indvielsen af pladsen, siger Susanne Mortensen til Sjællandske. Hun oplyser, at byggeriet af Solens Plads er forsinket cirka halvanden måned i forhold til de oprindelige tidsplaner, hvor der var lagt op til en indvielse til sommer.

Årsagen til forsinkelsen er ifølge Susanne Mortensen juridiske udfordringer i forbindelse med at sende arbejdet i udbud.

Der skal samlet bygges og indrettes for mellem syv og otte millioner kroner på pladsen, der kommer til at udgøre cirka 4000 kvadratmeter med blandt andet en »redningskrans« som en pannabane, der er en lille boldbane. Hertil vil ramper og »rail« gøre pladsen sjov for rulleskøjter og skateboards. Om vinteren kan en del af pladsen også bruges som skøjtebane. Der bliver også en særlig zone med ældreegnede fitness-redskaber.

En borgergruppe og Korsør Bymidtegruppe har været med til at udvikle pladsen med det mål at skabe et mere attraktivt og livligt centrum i Korsør.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk