3. august 2021
Formand Anne Knudsen overrakte vin og blomster til Freddy Blak, der slutter sit politiske arbejde efter regionsvalget. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Formand Anne Knudsen overrakte vin og blomster til Freddy Blak, der slutter sit politiske arbejde efter regionsvalget. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Socialdemokrater sagde farvel til en rigtig kæmper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Socialdemokrater sagde farvel til en rigtig kæmper

- Vi vinder valget, fordi vi har fortjent det, var meldingen fra den socialdemokratiske gruppeformand Sofie Janning på generalforsamling, der blandt andet bød på en afsked med regionsrådsmedlem Freddy Blak, der har meddelt, at han ikke genopstiller.

Slagelse - 19. juni 2021 kl. 18:00
Af Arne Svendsen

På en varm sommeraften med tropiske grader og EM- fodbold fik Socialdemokratiet i Slagelse omsider holdt den generalforsamling, som har været udskudt gentagne gange grundet corona-epidemien.

Generalforsamlingen bød blandt andet på en afsked med regionsrådsmedlem Freddy Blak, der har meddelt, at han ikke genopstiller og derfor slutter sin politiske karriere ved årsskiftet. Han gav stafetten videre til Anne Christiansen Thilemann.

- Freddy du er kæmper - en ildsjæl, som Socialdemokratiet har nydt stor gavn af igennem dit politiske arbejde, sagde partiforeningens formand Anne Knudsen blandt andet til det tidligere medlem af Europaparlamentet og Næstved Byråd, der har deltaget meget i aktiviteterne i partiforeningen i Slagelse.

Freddy Blak har også været en stor forkæmper for Femern-forbindelsen, der jo nu er ved at blive etableret.

Den vil som tidligere nævnt kunne give op mod en milliard kroner om året til Region Sjælland.

- Heraf kan Slagelse få del i op til 100 millioner kroner, sagde Freddy Blak.

Janning: Vi kan vinde

Anne Knudsen sagde blandt andet i sin beretning, at det senest indgåede budget indeholder stor fokus på velfærdsområderne samt videre udvikling af Slagelse Kommune. Hun karakteriserede det som et flot stykke håndværk af de valgte socialdemokrater i Slagelse Byråd. Hun roste erhvervsudvikling og boligudvikling.

- Dog er der forsat delte meninger blandt borgerne om, hvor mange etager bygningerne skal have, sagde hun.

Gruppeformand Sofie Janning lagde i sin beretning blandt andet vægt på arbejdet med at tiltrække uddannelser, både kortere og længerevarende.

- Socialdemokratiet tror på vi vinder valget, fordi vi har fortjent det. Der er styr på økonomien, driftsresultatet er i orden og anlægsbudgettet bliver ikke brugt fuldt ud. Blandt andet på grund af mangel på kapacitet hos de lokale håndværkere. Byrådsgruppen gør sig umage med gennemtænkte løsninger. Også i sagen om varmestuerne, var meldingen fra Sofie Janning.

Alle valg på generalforsamlingen var genvalg.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk