9. august 2020
De 168 Playstation 4-maskiner stod i lang tid opmagasineret i koster-rummet under Slagelse Politistation. På billedet ses politikommissær Hugo Larsen, som siden er gået på pension. Det er uklart, hvad der nu skal ske med de mange stjålne spillekonsoller, da rette ejer aldrig har meldt sig. Arkivfoto
gallery icon

Se billedserie

De 168 Playstation 4-maskiner stod i lang tid opmagasineret i koster-rummet under Slagelse Politistation. På billedet ses politikommissær Hugo Larsen, som siden er gået på pension. Det er uklart, hvad der nu skal ske med de mange stjålne spillekonsoller, da rette ejer aldrig har meldt sig. Arkivfoto
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snuppet med 168 stjålne playstations

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snuppet med 168 stjålne playstations
Slagelse - 03. december 2018 kl. 08:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke usædvanligt, at en indbrudstyv stjæler en playstation, når tyven gennemroder et hus eller en lejlighed. Men ligefrem at stjæle 168 stykker - det er ikke hverdagskost.

arrow Læs også: To mænd dømt for hæleri: Stoppet med 168 playstations

Derfor vakte sagen også en vis opsigt, da politiet helt tilbage i november 2016 valgte at se nærmere på en parkeret bil, der holdt i rabatten på motorvejen ved Tjærebyafkørslen ved Korsør.

Da betjente kiggede nærmere på bilen, der havde en påhængsvogn spændt bag sig, kom de mange kasser med spillekonsoller til syne.

Der var tre mænd i bilen - en 25-årig mand fra Frederiksberg samt en 19-årig og en anden 25-årig - begge fra Haderup. Alle tre virkede utilpasse ved politiets tilstedeværelse, og de havde ingen god forklaring på, hvor de havde de mange maskiner fra - og heller ikke hvem, der eventuelt skulle modtage dem.

Derfor blev de alle tre anholdt og sigtet for tyveri. De mange spillekonsoller havde en værdi af ikke under 375.000 kroner.

- De tre mænd oplyste, at de havde købt de mange playstations »på en parkeringsplads«, men de ville ikke oplyse, hvem der solgte dem - eller hvem, der eventuelt skulle modtage dem, fortalte politiet dengang til Sjællandske.

Med sådan en forklaring - eller mangel på samme - var det ikke svært at forestille sig, at de mange spillemaskiner formentlig var stjålet fra et lager, og det viste sig også efterfølgende at være tilfældet.

Det er stadig ikke lykkedes at finde frem til den eller de rette ejere af de mange spillemaskiner, som i længere tid var opmagasineret på politistationen i Slagelse.

Dog kom det frem, at 168 PS4-maskiner var stjålet fra et stort lager i Høje Taastrup - et sted, hvor der opbevares tusindvis af varer fra mange forskellige butikker.

På onsdag - mere end to år efter, de tre mænd blev afsløret med de mange spillemaskiner i traileren - skal de nu for Retten i Næstved.

De tre mænd, som i mellemtiden er blevet 21, 27 og 27 år, tiltales for hæleri af særlig grov beskaffenhed - og anklageren ønsker en ubetinget fængselsstraf.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk