9. august 2020
De mange Playstation 4 har stået i koster-rummet på Slagelse Politistation i lange tider. To og et halvt år efter »fangsten« er der endnu ikke sat et endeligt punktum.
De mange Playstation 4 har stået i koster-rummet på Slagelse Politistation i lange tider. To og et halvt år efter »fangsten« er der endnu ikke sat et endeligt punktum.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snuppet med 168 stjålne Playstations: Tiltalte bliver væk fra retsmøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snuppet med 168 stjålne Playstations: Tiltalte bliver væk fra retsmøder
Slagelse - 09. juli 2019 kl. 06:40
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To 28-årige mænd og en syv år yngre medsammensvoren risikerer alle fængselsstraffe, når det på et tidspunkt lykkes politiet at få alle placeret på en anklagebænk.

arrow Læs også: To mænd dømt for hæleri: Stoppet med 168 playstations

Således glippede det også i juni ved et ellers berammet retsmøde, hvorfor sagen nu igen er udsat. Det oplyser Retten i Næstved til Sjællandske. Også i december var sagen for.

Mændene anklages for hæleri af særlig grov beskaffenhed, efter straffelovens paragraf 290 stk. 2, efter de den 9. november 2016 uheldigvis fik vakt politiets interesse for såvel deres køretøj som påhæng under en parkering i rabatten ved afkørsel 41 Tjæreby. Og det var da også nogle utilpasse mænd, politiet antraf ved førstnævnte trios nu afmeldte Ford Mondeo og traileren, der indeholdt ikke færre end 168 Playstation 4-konsoller.

Den ene og i dag 28-årige tiltalte er tidligere dømt, mens den yngste af mændene sigtes for overtrædelse af straffelovens paragraf 40, der går på, at han som prøveløsladt har overtrådt loven på ny. Det forhold kan skærpe den straf, han måtte blive idømt i forhold til hæleri-sagen.

Det ligger derfor formentlig ikke så fjernt for mændene at ty til lyssky metoder, hvilket også politiet antog ganske hurtigt i forløbet.

Mændene blev opdaget ved afkørslen godt midnat, og de tiltales for efter fælles forudgående aftale eller i fælles forståelse at have transporteret de mange spillekonsoller med det formål at tjene penge på et eventuelt videresalg.

Det er samtidig kommet frem, at de mange enheder, der lå på traileren, var blevet stjålet fra et lager hos DSV Solutions i Høje Taastrup. Et sted, der opbevarer tusindvis af varer tilhørende forskellige butikker.

Men hvem ejeren er og var, er efter Sjællandskes oplysninger stadig uvist den dag i dag.

Ingen af de sigtede er her fra lokalområdet.

arrow Snuppet med 168 stjålne playstations
03. december 2018 kl. 08:48 Opdateret: kl. 08:48
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk