20. marts 2019
The Burger holder lukket midlertidigt, står der i døren. Spisestedet åbner dog ikke igen. Først senere i oktober, når konceptet er et helt andet.
gallery icon

Se billedserie

The Burger holder lukket midlertidigt, står der i døren. Spisestedet åbner dog ikke igen. Først senere i oktober, når konceptet er et helt andet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med burgere: Populært kødkoncept på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med burgere: Populært kødkoncept på vej
Slagelse - 21. september 2018 kl. 06:20
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er desværre ramt af en omfattende vandskade og er nødt til at holde lukket, til det er udbedret.

Sådan lyder beskeden til sultne kunder, der spadserer forbi spisestedet The Burger på Schweizerpladsen. Meldingen skal dog tages med et gran salt - for at blive i den kulinariske verden - eftersom burgerne nu bliver taget af menuen.

Stedet, der åbnede for to år siden, er nemlig helt og aldeles lukket, og en ny købsaftale er underskrevet.

- Vi har endnu ikke fundet ud af, hvad navnet skal være, men overtager og skifter også koncept, siger en af de nye indehavere Onur Isbilen, der senere vil melde ud om en eksakt åbningsdato.

Han løfter dog gerne sløret for, hvilket menukort der bliver at finde på adressen. Og det er alt andet end burgere og sandwiches, som der diskes op med i dag.

Som man kender det fra koncepter som Restaurant Flammens, skal der på den snart hedengangne The Burger i fremtiden serveres buffet i form af alskens forskellige stykker kød, salater og meget andet til gane og mave. Det for et fast beløb, der betales, hvorefter der kan gås frit til retterne.

Det vil ligesom på eksempelvis Flammen være tag selv-bord med kokke ved spækbrætterne samt borde og stole i siderne, mens buffeten står i midten.

- Det er det, vi ikke har i Slagelse, men som mange gerne vil have. Vi glæder os meget til at starte op. Vi er sikre på, det bliver en succes, siger Onur Isbilen, der forventer at kunne slå dørene op i slutningen af oktober.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk