29. marts 2020
»Mejsners« forsvinder. Nye ejere skifter navn til Bager Kompagniet, når de slår ny butik op her på Slagelse Station til maj.
»Mejsners« forsvinder. Nye ejere skifter navn til Bager Kompagniet, når de slår ny butik op her på Slagelse Station til maj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med »Mejsners«: Nye ejere skifter navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med »Mejsners«: Nye ejere skifter navn
Slagelse - 10. april 2018 kl. 04:20
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Morgenbrød, bagværk og kaffe to-go. Men uden »Mejsners« på butiksfacaden.

arrow Læs også: Krav for millioner truer selskab bag bagerbutikker

Selskabet MBC+T Engros, der fører konkursramte Dan Mejsners bagerbutikker videre, bibeholder alligevel ikke navnet »Mejsners«, når 1100 kvadratmeter på Slagelse Station til maj får bagervarer på hylderne.

Det annoncerer ejerne, der ligeledes fortæller, at man pr. 1. maj 2018 ændrer navn samtlige steder på Sjælland og Falster, hvor »Mejsners«-brandet ellers pryder.

Det være sig i den nye butik på stationen, som slår døre og brød op i begyndelsen af maj, butikkerne i Glumsø og Korsør samt den nye i Marielyst på Falster.

- Mejsners er et godt og etableret navn i specielt Slagelse. Men med vores nye tiltag i de nye konceptbutikker i eksempelvis Marielyst, hvor vi også åbner ismejeri sammen med vores nye hovedbageri, og den snarlige åbning på stationen i Slagelse har vi valgt et nyt navn, som er mere tidssvarende med vores fremtidige planer, siger administrerende direktør Carsten Forsberg, der fortæller, at navneskiltene udskiftes det næste stykke tid.

Dan Mejsners konkurs har trukket overskrifter ikke mindst i Sjællandske, hvor også iværksætteren selv har udtrykt sig, efter han i slutningen af 2017 reelt måtte smide håndklædet i ringen.

Dengang stod det samtidig klart, at hans livsværk - og brandet »Mejsners« - ville leve videre. Tilsyneladende på lånt tid.

Til maj er hans navn nemlig helt ude af butikkerne, og samtidig er risikoen for at kæde Dan Mejsner sammen med åbningerne af nye forretninger også helt fejet væk.

arrow Kurator efter bagerkonkurs: - Det tyder på skyldnersvig
19. juni 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 23:14
arrow Bagerbutik lukker efter kort tid
15. maj 2018 kl. 07:07 Opdateret: kl. 07:48
arrow Bagerbutikker lever videre trods konkurs
20. januar 2018 kl. 08:30 Opdateret: kl. 20:34

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk