4. juni 2020
64-årige Ebbe Jens Ahlgren melder sig klar efter sin hustrus død og orlov fra byrådet. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

64-årige Ebbe Jens Ahlgren melder sig klar efter sin hustrus død og orlov fra byrådet. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slank Ahlgren tilbage efter hustruens død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slank Ahlgren tilbage efter hustruens død
Opdateret 17. april 2020 kl. 07:27
Slagelse - 17. april 2020 kl. 06:43
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byrådsmedlem og formand for BoligKorsør Ebbe Jens Ahlgren (V) melder sig klar efter orlov i forbindelse med hustruens død. Han har tabt sig 16 kilo. Blandt andet grundet manglende appetit som følge af sorg.

16 kilo lettere og 15 centimeter mindre om livet har 64-årige Ebbe Jens Ahlgren nu meldt sig klar til at genoptage sit politiske virke i byrådet og igen sætte sig i formandsstolen hos BoligKorsør.

I forbindelse med sin hustru Marianne Estrid Ahlgrens alvorlige kræftsygdom og død, søgte han den 16. februar og fik af byrådet den 24. februar godkendt orlov i to måneder. To dage efter sov Marianne Estrid Ahlgren stille ind 61 år gammel.

- Jeg skal have ny garderobe, for jeg har tabt mig 16 kilo. Først i forbindelse med en kur, men senest på grund af manglende appetit som følge af sorgen over at have mistet Marianne, siger Ebbe Jens Ahlgren til Sjællandske. Han har bestilt tid hos Jimmi Hansen i den genåbnede Din Tøjmand i Havnearkaderne.

Savner politiske pligter
- Jeg er nu ved at genfinde mig selv, efter at have gennemlevet nogle af de hårdeste måneder i mit liv. Min sorg over Mariannes død er naturligvis stadig til stede, men jeg har besluttet mig for, at jeg nu vil vende tilbage som formand for BoligKorsør og til hverdagen som politiker, siger Ebbe Jens Ahlgren. Han tilføjer, at han glæder sig til igen at komme i arbejdstøjet for at passe de politiske pligter i byrådet, som medlem af kultur- og fritidsudvalget og som næstformand i det særlige børne- og ungeudvalg samt i Kulturegion Midt- og Vestsjælland.

Ebbe Jens Ahlgrens politiske poster har været passet af Venstres nuværende første stedfortræder Jan Møller Pedersen.

- Jeg vil gerne takke Jan Møller Pedersen og næstformand i BoligKorsør Anders Anthoni for at være trådt til, da der var brug for det, siger Ebbe Jens Ahlgren.

Han retter samtidig en stor tak for de mange søde, venlige og trøstende ord, som han har modtaget via Facebook og fra de mange borgere, som han har mødt på gaden.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk