23. marts 2019
Jess Andersen (i midten)  omgivet af skuespillerne ved sidste års udgave af Slagelserevyen, der var den første af slagsen. Fra venstre Martin Knudsen, Stine Bruun, Susanne Breuning og Jan Schou. I år er Susanne Breuning skiftet ud med Anne Herdorf, men ellers er holdet det samme. Foto: Arne Svendsen
Jess Andersen (i midten) omgivet af skuespillerne ved sidste års udgave af Slagelserevyen, der var den første af slagsen. Fra venstre Martin Knudsen, Stine Bruun, Susanne Breuning og Jan Schou. I år er Susanne Breuning skiftet ud med Anne Herdorf, men ellers er holdet det samme. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelserevy byder på grin med kendte navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelserevy byder på grin med kendte navne
Slagelse - 11. september 2018 kl. 07:01
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jess Andersen, kendt bilforhandler i Slagelse, kan lide et godt grin.

Derfor er han en stor revy-fan, og kører sammen med sin bedre halvdel, Maibritt Isberg Andersen, land og rige rundt for at se skuespillere fyre vittigheder af på de skrå brædder.

Men ikke nok med det. Jess Andersen synes også, at andre skal have den slags oplevelser, og derfor tog han allerede sidste år initiativ til den første Slagelserevy, som blev afviklet over tre dage i Det Lille Teater i Herrestræde, hvor der var ganske pænt besøg.

I år har man dog satset større, idet revyen er flyttet til Slagelsehallen, og i modsætning til sidste år er der spisning på programmet.

Der er tale om en revy med kendte revy-skuespillere ude fra, og man skal heller ikke forvente, at det er lokale emner, som vil blive taget op.

Revy-holdet kommer nemlig direkte fra revyscenen i Skagen, med »revykongen« Jan Schou i spidsen.

Han har selskab af den tidligere grandprix-sanger Anne Herforf, Stine Bruun og Martin Knudsen.

De vil servere de bedste numre fra årets show. Første gang på torsdag 13. september, hvor dørene åbnes klokken 17.45.

Klokken 18 er der spisning og klokken 20 revy.

Fredag og lørdag på de samme tidspunkter er der også revy.

- Der er vel solgt op mod 500 billetter indtil nu, og jeg vil da være godt tilfreds, hvis der kommer et par hundrede hver aften, siger Jess Andersen, der understreger, at han bestemt ikke laver arrangementet for pengenes skyld, men for at lave en sjov lokal aktivitet.

Prisen for at se revyen er 385 kroner, og desuden kan man tilkøbe en revyplatte til 170 kroner, som også omfatter kaffe og kage. Den leveres af Anett Bratved fra SBI´s klubhus.

Det vil være muligt at bestille bord, og Jess Andersen oplyser, at har man købt billetterne samlet, kommer man også til at sidde sammen. Både billetter og mad kan bestilles på www.slagelserevyen.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk