19. januar 2019
Hvor mange har søgt stillingen som kommunaldirektør? Det må offentligheden ikke få at vide. Her ses forgængeren Jane Wiis.
Hvor mange har søgt stillingen som kommunaldirektør? Det må offentligheden ikke få at vide. Her ses forgængeren Jane Wiis.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hemmelighedskræmmeri om Slagelses nye topchef

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hemmelighedskræmmeri om Slagelses nye topchef
Opdateret 25. maj 2018 kl. 21:32
Slagelse - 25. maj 2018 kl. 06:10
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om det er én, ti eller hundrede, der ønsker at blive kommunens kommende topchef, blæser i vinden. Kun et ansættelsesudvalg samt konsulent og rådgiver Søren Thorup, der er tidligere kommunaldirektør i Hillerød og nu bistår processen med at finde en ny kommunaldirektør til Slagelse, ved, hvor mange ansøgninger der er indkommet. Andre må tilsyneladende ikke vide noget.

arrow Læs også: Her er Slagelses nye kommunaldirektør

På Sjællandskes forespørgsel straks efter fristens udløb for godt en uge siden lød svaret »ingen kommentarer« fra konstitueret kommunaldirektør Ole Kristensen. Borgmester John Dyrby Paulsen (S) er ikke mere åbenmundet.

- Vi holder det helt tæt. Når vi taler ansættelser af folk i denne type stillinger, går vi ikke ud med antallet, lyder det fra borgmesteren, der sammen med ansættelsesudvalget har besluttet at køre processen i kulissen trods offentlighedens nysgerrighed.

Om den fåmælte status skyldes, at kartoteket af ansøgere er spinkelt, vil borgmesteren heller ikke kommentere. Han slår dog fast, at der ikke bliver prikket på skuldre hos personer, der ikke har ansøgt.

- Det gør man ikke. Folk skal søge, før de kommer i betragtning, siger han.

Der indledes nu samtalerunder, og formelt slutter processen, når byrådet den 25. juni ventes at pege på den endelige kandidat. Hvem det så måtte blive.

I den forbindelse kan det nævnes, at der venter en ny kommunaldirektør årligt 1.713.978 kroner før skat plus pension, som i forgængeren Jane Wiis' tid tegnede sig for 22 procent.

Hun sagde op i Slagelse for et år siden.

arrow Milliongage venter på ny topchef i Slagelse
26. april 2018 kl. 06:40 Opdateret: kl. 15:59
arrow KL vraget forud for ansættelse af topchef
14. april 2018 kl. 08:00 Opdateret: kl. 21:00

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk