3. juni 2020
Der er fuld gang i at bygge de 2300 kvadratmeter til på Trafikcenter Allé. Bygningen skal være klar til juli. Foto: Arne Svendsen
Der er fuld gang i at bygge de 2300 kvadratmeter til på Trafikcenter Allé. Bygningen skal være klar til juli. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse-firma udvider til det dobbelte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse-firma udvider til det dobbelte
Slagelse - 27. marts 2020 kl. 20:13
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en fordobling af kapaciteten i det danske hovedsæde på Trafikcenter Alle 17 i Slagelse er virksomheden FlowCon International klar til at fortsætte den globale vækst.

- Vi mangler pladsen, og vi får nu dobbelt så mange kvadratmeter, som vi skal anvende til forskellige logistikaktiviteter, siger Bjarne Wittendorff Ibsen, der er administrerende direktør og stifter af den familieejede virksomhed, der er en af verdens førende producenter og leverandører af trykuafhængige ventiler.

Entreprenørvirksomheden Daugaard Pedersen A/S fra Kolding er i fuld gang med at opføre den nye tilbygning, der skal være færdig til juli.

Bygningen er i grundareal på 2.000 kvadratmeter, men et indskudt dæk i dele af bygningen sikrer FlowCon Internationalt en ekstra etage og yderligere godt 300 kvadratmeter, som skal anvendes til produktudvikling, kontorer, kantine og omklædningsfaciliteter.

Firmaets ventiler bruges i vand-, varme- og ventilationsanlæg. Udviklingen af det patenterede koncept går tilbage til 1980'erne, og i dag har virksomheden mere end 10 millioner ventiler i drift i mere end 60 lande over hele verden.

Foruden Slagelse har FlowCon afdelinger i Californien i USA, Shanghai i Kina, Dubai og Singapore. Koncernen beskæftiger globalt 140 medarbejdere, hvoraf de 40 er tilknyttet hovedsædet i Slagelse tæt på motorvejen E20 og afkørsel 39.

- Vi er rigtig glade for vores placering i Slagelse med få hundrede meters afstand til motorvejen. Vi har mange varer ind og ud fra hele verden, og det er let for os med en god infrastruktur. Det er med til at optimere vores processer, siger Bjarne Wittendorff Ibsen.

FlowCon Internationalt skal blandt andet anvende de nye danske faciliteter til kvalitetskontrol af produkterne, som samles i Slagelse fra forskellige producenter.

- Vi producerer selv det væsentligste, men outsourcer ellers så vidt mulig produktionen - ofte ned i enkelte dele. Vi kan godt have seks-syv producenter på et enkelt produkt. Det handler hele tiden om at optimere processerne, og med tilbygningen får vi eksempelvis plads til at automatisere en del af samleprocessen, siger Bjarne Wittendorff Ibsen.

Han forventer, at den øgede kapacitet også vil skabe yderligere arbejdspladser i Slagelse.

Foruden udbygningen i Slagelse er FlowCon International ved at udvide kapaciteten i Californien, hvor virksomheden om kort tid flytter i nye og større lokaler.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk