13. august 2020
Lokalplanen for byggeri af 46 boliger i form af dobbelthuse i Golfparken er på vej til byrådet. Arkivfoto
Lokalplanen for byggeri af 46 boliger i form af dobbelthuse i Golfparken er på vej til byrådet. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagelse får nyt boligområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagelse får nyt boligområde
Slagelse - 07. juni 2019 kl. 13:00
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Boligområdet Golfparken med plads til 46 boliger er snart klar til at blive realiseret. En justeret lokalplan for området er godkendt i miljø-, plan- og landdistriktsudvalget og skal nu videre til byrådet, skriver Sjællandske.

Området blev i 2009 planlagt til boligbyggeri i form af gårdhavehuse eller rækkehuse. Med den nye lokalplan ændres vejføringen, der var planlagt, så den kommer til at passe til bebyggelse med dobbelthuse, ligesom der er arbejdet flere støjforanstaltninger mod Nykøbing Landevej ind i planen.

De 46 boliger, der planlægges efter, skal ligge i en vifte og opdeles af et friareal, hvor der bliver mulighed for at placere rekreative regnvandsbassiner. Det frie areal kommer til at ligge ud mod de grønne områder ved golfbanen og skoleskov-området. Der bliver stiforbindelse til Sorøvej og golfbanen.

Den nye lokalplan har været i offentlig høring. Her har lystfiskerne i Udsætningsforeningen Vestsjælland 95, Havørreden udtrykt bekymring for bortledning af overfladevand til Skovse Å. Det har resulteret i en ændring, så der nu står i lokalplanen, at området skal seperat-kloakeres.

Hvis det kan lade sig gøre, skal SK Forsyning sørge for, at regnvandet bliver ledt til et eksisterende dræn fra området, som afleder til Skovsø Å. Der bliver enten lavet et bassin, der kan forsinke regnvandet, eller også bliver det en løsning, hvor en lavning i området bliver udnyttet, så regnvandet derfra kan sive ned til drænet.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk