21. november 2017
Der var diplom og masser af rosende ord til Anne Katrine Heje, Slagelse, da hun fik overrakt HK Stats Fagprøvepris på sin arbejdsplads, Kriminalforsorgen i Ringsted. Privatfoto
Der var diplom og masser af rosende ord til Anne Katrine Heje, Slagelse, da hun fik overrakt HK Stats Fagprøvepris på sin arbejdsplads, Kriminalforsorgen i Ringsted. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Slagelse-elev vinder landsdækkende pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Slagelse-elev vinder landsdækkende pris
Slagelse - 14. september 2017 kl. 09:19
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

27-årige Anne Katrine Heje, elev fra ZBC Selandia Business i Slagelse og bosat i byen, fik sig noget af en overraskelse, da hun onsdag pludselig blev mødt med klapsalver, hujen og et flot diplom.

Katrine troede, hun skulle til møde på Kriminalforsorgen i Ringsted, hvor hun arbejder og har haft sin elevtid. I stedet var lokalet fyldt med flag, lykønskninger og masser af rosende ord.

Anledningen var, at Anne Katrine Heje skulle have overrakt Årets Fagprøvepris fra HK Stat på landsplan.

- Det du har leveret, kan bruges. Ikke kun i teorien men også i praksis. Din fagprøve er en gennemarbejdet konsulentrapport, der kan implementeres i virksomhederne, lød det fra HK's repræsentant.

Katrine fik et flot 12 tal i fagprøven, og er specielt udvalgt ud af en skare af 17 dygtige kontorelever fra hele landet.

Og selvom alle var enige om, at Katrines arbejde var så godt og gennemført, at hun kunne arbejde som konsulent, er det ikke det, Katrine skal. Ihvertfald ikke lige nu.

Katrine har nemlig valgt, at hun skal læse jura.

- Heldigvis har vi fået lov til at beholde dig som studentermedhjælper 10 timer om ugen, smilede hendes kollega fra Kriminalforsorgen, hvor Katrine tilbragte sin elevtid, og nu fortsætter lidt endnu.

Det kommer heller ikke bag på Katrines tidligere underviser og vejleder på fagprøven på ZBC Selandia, Lise Ebdrup, at netop Katrine vinder denne pris.

- Hun er ambitiøs, glad, diskussionslysten, åben og nysgerrig. Typen der har »ja hatten« på. Katrine har altid bidraget konstruktivt og aktivt i undervisningen. Hun tager ansvar. Også da vi var på studietur i Bruxelles, bidrog hun til at alle havde en god tur. Jeg er super stolt over, at Katrine vinder HK Stats Fagprøvepris 2017. Den er fuldt fortjent, siger Lise Ebdrup i en udsendt meddelelse fra ZBC Selandia.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk