21. januar 2021
Søndermarksskolen har sendt sin 7. årgang hjem.
Søndermarksskolen har sendt sin 7. årgang hjem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleleder tager ingen chancer: Sender hel årgang hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder tager ingen chancer: Sender hel årgang hjem
Opdateret 24. november 2020 kl. 15:34
Slagelse - 24. november 2020 kl. 15:32
Af Carsten Lysdal

Skoleleder Henrik Hallig, Søndermarksskolen i Slagelses østby, tager ingen chancer. Derfor var han heller ikke i tvivl om, at han mandag skulle sende hele 7. årgang hjem. I alt 47 børn af skolens i alt 500.

Det skyldes coronasmitte i en familie, hvor det ene barn har været på skolen. Testen blev foretaget fredag, og søndag forelå den positive test.

- Så egentlig gjorde vi det, vi gør hver gang. Og da det kan være svært at finde ud af, hvem der har været i kontakt med hvem, sender vi hele årgangen hjem, siger Henrik Hallig, der har bedt de hjemsendte om at blive testet og screenet for coronavirus, inden de kan vende tilbage - som udgangspunkt indtil mandag i næste uge.

Flere tilfælde

Skolen havde det første tilfælde med covid-19 tilbage i april. Dengang drejede det sig om et par lærere, som tilmed havde flere sygdomsramte kolleger. Herefter blev flere klasser sendt hjem, ligesom man også før efterårsferien så et tilfælde.

- Men heldigvis, kan man sige, var det lige før ferien, så vi behøvede ikke sende nogen hjem fra skole som sådan, siger Henrik Hallig, der oplyser, at der for de hjemsendte elever vil blive tale om virtuel undervisning den næste uges tid.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk