5. december 2020
Der var lang kø i skolegården ved Eggeslevmagle Skole torsdag, hvor Testcenter Danmark var rykket ud for at teste elever for Covid-19.
gallery icon

Se billedserie

Der var lang kø i skolegården ved Eggeslevmagle Skole torsdag, hvor Testcenter Danmark var rykket ud for at teste elever for Covid-19.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skole lukket ned: Borgere i lange køer for at blive testet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skole lukket ned: Borgere i lange køer for at blive testet
Opdateret 19. november 2020 kl. 17:28
Slagelse - 19. november 2020 kl. 15:51

Der var ikke meget almindelig skoledag over Eggeslevmagle Skole torsdag. I stedet for fyldte klasseværelser, hænder i vejret, vanlig undervisning og leg i skolegården, var skolen forvandlet til mobilt testcenter for covid-19.

Allerede fra morgenstunden var køen lang af blandt andet elever iført obligatorisk mundbind og med passende afstand imellem sig.

Det mobile testcenter foranlediget af Testcenter Danmark er en konsekvens af en hurtig smittespredning med covid-19 på skolen, som indtil videre har medført, at Eggeslevmagle Skole nu holder lukket i en uge frem til den 25. november.

Tidligere på ugen var der ellers håb om, at der kunne blive sat en stopper for yderligere smittespredning ved kun at hjemsende enkelte årgange på skolen.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk