21. september 2020
Fyldt med drømme. På trods af et skema, der ellers nok kunne tage pusten fra de fleste, så har den unge sangerinde masser af overskud. - Det er vigtigt at leve i nuet og nyde det hele, mens det sker, siger den kønne pige.
gallery icon

Se billedserie

Fyldt med drømme. På trods af et skema, der ellers nok kunne tage pusten fra de fleste, så har den unge sangerinde masser af overskud. - Det er vigtigt at leve i nuet og nyde det hele, mens det sker, siger den kønne pige.
Foto: Jesper Roland Hermansen, 24 Sjællandske
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Simone er flyttet ind hos kæresten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Simone er flyttet ind hos kæresten
Opdateret 20. januar 2010 kl. 17:57
Slagelse - 19. januar 2010 kl. 09:02
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Slagelse: Når man næsten er 18 år, så går alting rigtig stærkt. Således også for Simone Egeriis, der, som tidligere fortalt her i avisen, netop er udtaget til at skulle deltage i det Dansk Melodi Grand Prix næste måned med sangen »How will I know«. Men også privat er der den seneste tid sket ting og sager i den unge sangerindes liv:

- Ja, jeg er jo flyttet hjemmefra for et par måneder siden og bor nu sammen med min kæreste Ali i en lejlighed her i Slagelse, fortæller hun glad.

- Stop lige en halv! Du har fået en kæreste - og du er flyttet hjemmefra?

- Ja, vi bor i hans lejlighed lige nu, men vi kikker efter noget større, eventuelt med en have. For jeg kan desværre ikke have min hund med i lejligheden, siger hun.

Simone har altid haft et helt specielt forhold til sin Nanok, en stor og flot sibirisk husky. Indtil videre bor den fortsat hjemme hos Simones mor.

- Men jeg kommer hjem hver dag og ser til ham, fortæller hun.
arrow Læs også: Simone skal optræde i Melodi Grand Prix
Kæresten vil være politibetjent
- Kan du fortælle mere om din kæreste?

- Ja da, han hedder som sagt Ali og er fra Tyrkiet. Han er 23 år og vil gerne ind på politiskolen - det er hans store drøm, fortæller hun.

Ali er »Simones søsters kærestes bedste ven« - de mødtes for halvandet år siden og har nu været kærester i syv måneder. Også Simones mor er vild med den unge mand og har »godkendt« ham:

- Så skal du vel også snart giftes og have børn?

- Jo, hvis jeg skal giftes, skal det være med ham. Og så skal vi have to børn - plus moms, griner hun.

Hun understreger dog, at det ligger langt ude i fremtiden. Lige nu er der alt for meget fart på: Hun er netop startet som veterinærsygeplejerskeelev på Slagelse Dyrehospital - og så skal hun i øvrigt op til køreprøve samme dag, hun fylder 18 (den 28. januar, red.):

- Min kørelærer fortæller, at det nok skal gå altsammen. Og jeg føler selv, jeg er helt klar, siger Simone, der netop har bestået teoriprøven.
Favorit til Grand Prix
På DRs grandprix-hjemmeside tippes hun allerede nu som storfavorit til at vinde den 8. februar i Aalborg:

- Det er helt vildt, for folk har jo ikke engang hørt sangen endnu. Men det er virkelig fantastisk, at de tror så meget på mig, siger Simone.

Hvis hun skulle vinde - og dermed gå videre til det internationale grandprix - hvad så?

- Altså, lige nu fokuserer jeg udelukkende på det danske grandprix. Og heldigvis har jeg en meget forstående og fleksibel arbejdgiver, så der er plads til, at jeg kan passe sangkarrieren også, slutter den travle unge dame. n
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk