27. maj 2020
Dronningen opfordrede børnene til at hilse på nogen, som de ikke kendte. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Dronningen opfordrede børnene til at hilse på nogen, som de ikke kendte. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sikker høstfestsucces

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sikker høstfestsucces
Slagelse - 16. september 2019 kl. 07:29
Af Teskt og foto: Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selveste dronningen i skikkelse af evig unge Anette Borg med musikalsk følge af lakajer gennemgik hilseformer med børnene ved høstfesten i Kløverhaven, hvor hun også sørgede for de populære sanglege.

Da buk, at neje, at vinke kongeligt, at sige hej og goddag var øvet og gennemgået lød det fra dronningen:

- Man kan også hilse på nogen, man ikke kender!

Og det var der i den grad mulighed for under den særdeles populære høstfest i Kløverhaven, der lørdag var tilsmilet af det skønneste solrige sensommervejr.

En næsten uendelig stribe af gratis aktiviteter for de mindre børn byder sig til i den tre tønder land store og herligt ufriserede have med masser af skønne hjørner og kroge til nydelse og hvil. Haven besøges årligt af omkring 6000 børn fra forskellige daginstitutioner, og man forstår efter få minutters ophold, hvorfor den er et så yndet udflugtsmål.

Imponerende er det at se de mange FGU-elever (tidligere produktionshøjskolen) gå så engageret til arbejdet med at sikre børnene nogle gode oplevelser. Uanset om det er besøg hos kælegrisene Knud og Jørgen, fodbold på bane bag halmballer, byggeri af selvsejlende både, presse æbler til saft, smadre porcelæn i det muntre køkken, ride på pony eller bage snobrød.

Også salg af mad og drikke udføres med god service og stor mad kompetence af elever og FGU-lærere, der altid er spændt ekstra hårdt for i eftersommeren, fordi der fast i den sidste weekend i august er Maritime Kulturdage og den anden weekend i september høstfest i Kløverhaven.

Synet af de mange glade børn er forhåbentlig alle anstrengelserne værd!

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk