16. juli 2020
På billedet her er det lidt yngre aldersgrupper, der har indtaget træningsredskaberne i Bildsø Skov, men søndag 19. august starter nyt koncept målrettet personer i alderen 55 til 75 år. Privatfoto
På billedet her er det lidt yngre aldersgrupper, der har indtaget træningsredskaberne i Bildsø Skov, men søndag 19. august starter nyt koncept målrettet personer i alderen 55 til 75 år. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seniorer får hjælp til at holde hjernen frisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seniorer får hjælp til at holde hjernen frisk
Slagelse - 07. august 2018 kl. 07:31
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2050 vil antallet af ældre over 80 år være tredoblet. Så hvordan holder man hjernen og kroppen frisk så længe som muligt?

arrow Læs også: Spis din hjerne sund

Det vil den lokale idrætsforening Aktiv Natur Velvære være med til at finde svaret på med et nyt koncept »Hold Hjernen Frisk - Naturtræning«.

Fra søndag 19. august og 12 uger frem kan seniorer træne sig til en bedre hukommelse og en stærkere krop hos Aktiv Natur Velvære. Der er start kl. 10.30-11.30 på Drøsselbjergvej 40 A.

Foreningen er med i et landsdækkende projekt, der med naturen som redskab har til formål at give flere seniorer mulighed for at leve et aktivt liv i længere tid.

Hold Hjernen Frisk er udviklet i et samarbejde mellem DGI, Slots- og Kulturstyrelsen og Center for Sund Aldring. Man kan læse mere om det på www.holdhjernenfrisk.dk.

Fysisk aktivitet, mental stimulering og socialt samvær er tre vigtige elementer, hvis man vil holde både krop og hjerne i topform, viser forskning. Tilmed er det aldrig for sent at gå i gang, hedder det i en udsendt meddelelse.

- Vi har i Aktiv Natur Velvære igennem de 11 år foreningen har eksisteret oplevet, at træning i naturen er sjov, udfordrende og oplevelsesrig, hvilket også er vores idégrundlag. Hold Hjernen Frisk Naturtræning er for dig, der gerne vil give dit seniorliv et ekstra pust, siger Anna Grønkjær, der er instruktør i Aktiv Natur Velvære.

Træningen er særligt målrettet personer i alderen 55 til 75 år. Her er plads til både knirkende knæ og god kondition, fordi træningen tilpasses den enkeltes niveau.

arrow Hold din hjerne frisk
26. august 2018 kl. 10:50 Opdateret: kl. 10:50
arrow Træn din hjerne frisk
07. august 2018 kl. 15:03 Opdateret: kl. 15:03
arrow Hold hjernen frisk med Ishøj Bibliotek
29. juli 2018 kl. 18:54 Opdateret: kl. 09:41
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk