11. december 2018
Den 59-årig kioskejer, tidligere uøvende bokser og med 40 års erfaring som dørmand Lars Alring kom ikke selv til skade. Bag ham skærmen med overvågningsbilleder fra kiosken. Det voldsomme opgør med knivrøveren blev optaget af overvågningskameraet. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Den 59-årig kioskejer, tidligere uøvende bokser og med 40 års erfaring som dørmand Lars Alring kom ikke selv til skade. Bag ham skærmen med overvågningsbilleder fra kiosken. Det voldsomme opgør med knivrøveren blev optaget af overvågningskameraet. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se dramatiske billeder: Knivrøver slået bevidstløs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se dramatiske billeder: Knivrøver slået bevidstløs
Slagelse - 24. februar 2018 kl. 06:31
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg er glad for, at det ikke var en af mine ansatte eller min kæreste, der skulle møde røveren med kniven, siger den 59-årige indehaver af kiosken »Spil og Vind« på Halsskovvej 17 Lars Alring, da Sjællandske besøger kiosken få timer efter, at han har været i en voldsom og blodig kamp med en knivbevæbnet 29-årig røver.

arrow Læs også: Kioskejer slipper for straf efter selvtægt - ærgrer sig dog over pengespild

En kamp optaget af kioskens overvågningskamera. Sjællandske har set de voldsomme billeder. Klokken 12.27 kommer den både høje og kraftige røver hurtigt ind i kiosken med et rødt klæde for ansigtet og en rygsæk på ryggen. Han trækker en kniv frem, men den noget mindre Lars Alring bag disken går til modangreb i stedet for at give ham penge. Lars Alring griber et koben af jern, mens røveren hæver kniven. Det kommer til håndgemæng, der bølger frem og tilbage, og på et tidspunkt foregår udenfor det areal, som overvågningskameraet dækker.

Blot et halvt minut efter, røveren er kommet ind, får Lars Alring ramt ham med kobenet, hvorefter røveren falder bevidstløs om på gulvet. Lars Alring overvejer kort at hente nogle håndjern på 1. sal, men vælger i stedet at ringe til politiet.

- Jeg tror, at jeg rammer ham i tindingen, så han går ud som et lys, siger Lars Alring til Sjællandske.

Lars Alring kom ikke selv til skade, men imødeser en sigtelse for vold, som han dog håber bliver frafaldet, fordi det er tydeligt på overvågningsbillederne, at han forsvare sig mod den knivstikkende røver.

Lars Alring har 40 års erfaring som dørmand, er tidligere udøvende bokser og formand gennem en årrække for Korsør Amatør Bokseklub. Mens han taler med politiet kommer røveren til sig selv på gulvet, men han er meget groggy og kan ikke umiddelbart komme op at stå. Da han kommer op, vælter den 29-årige flere varehylder, fordi han er ude af balance, men til sidst vakler han ud af døren med blodet dryppende fra flængen i hovedet.

Politiet får kort tid efter besked på, at der er tilkaldt en ambulance til en adresse på Fasanstien ikke langt derfra, hvor en mand har en flænge i hovedet. Ifølge Lars Alring er det den 29-årige røvers mor, der har tilkaldt en ambulance til sin søns bopæl. Det ventes, at den 29-årige kræves fængslet ved et grundlovsforhør.

arrow Slog røver med koben: Kioskejer sigtes for vold
24. februar 2018 kl. 09:31 Opdateret: kl. 10:59
arrow Knivrøver slået bevidstløs med koben af kioskejer
23. februar 2018 kl. 16:57 Opdateret: kl. 16:57

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk