11. december 2018
De gule containere blev spærret af søndag formiddag af kommunen. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

De gule containere blev spærret af søndag formiddag af kommunen. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Voldsom brand i udspringstårnet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Voldsom brand i udspringstårnet
Slagelse - 15. april 2018 kl. 11:16
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tre gule containere i vandsportscentert i Halsskov Havn blev søndag formidag sprærret af efter en voldsom brand, hvor store dele af trægulvet i to af containerne er brændt væk.

arrow Læs også: Vandaler hærger i vandsportscenter

En større reparation til et endnu ukendt beløb venter, før der igen kan springes ud fra de gule containere, der er vandsportscenterets helt store trækplaster. De skulle for alvor vise deres værd til den nært forestående badesæson. Det er uvist, hvornår de kan åbnes igen.

Søndag ved otte-tiden blev brandvæsnet tilkaldt til den voldsomme brand i containerne. Ilden havde godt fat i trægulvene øverst og i midten. Gulvene er fremstillet af det ekstremt hårde og dyre azobetræ, som færgelejerne i Halsskov Færgehavn var beklædt med.

Ifølge vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi Bo Georg Petersen skyldes branden en efterladt engangsgrill. Den har øjensynligt stået der hele natten, hvorefter ilden er brudt ud tidlig søndag morgen, indtil forbipasserende opdagede branden og slog alarm.

Efter Sjællandskes vurdering på stedet er skaderne omfattende. Gulvene kan naturligvis erstattes af nye, men sorte brandmærker udvendig på de gule stål-containere vidner om kraftig varmepåvirkning. Et faktum der formentlig meget hurtigt vil gøre dem særdeles rustne.

Kommunen har brugt omkring 12 mio. kr. på vandsportscenteret. Det har ikke været muligt for Sjællandske at få oplyst, om de tre gule stålcontainere var forsikret mod brand.

arrow Forsikringsselskab ser på containerbrand
17. april 2018 kl. 07:49 Opdateret: kl. 07:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk