29. maj 2020
I går fik interesserede lov til at kaste første blik på den nye 2. sal på Aktivitetshuset Midgård, som skal stå klar til august og gøre bedre plads til aktiviteter for ældre. Her blev holdt rejsegilde, hvor projektlederen kunne bekræfte, at tidsplanen holder.
gallery icon

Se billedserie

I går fik interesserede lov til at kaste første blik på den nye 2. sal på Aktivitetshuset Midgård, som skal stå klar til august og gøre bedre plads til aktiviteter for ældre. Her blev holdt rejsegilde, hvor projektlederen kunne bekræfte, at tidsplanen holder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Snart får ældre bedre plads til aktiviteter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Snart får ældre bedre plads til aktiviteter
Slagelse - 25. april 2019 kl. 09:18
Af Fleur Sativa
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med plastik på både gulve og i loft er det ikke helt til at se endnu. Men om bare lidt over tre måneder, kan ældre i Slagelse indtage 2. sal på Aktivitetshuset Midgård.

Dermed får ældre i Slagelse Kommune bedre plads til aktiviteter, og i går kunne interesserede få lov til at se den nye ekstra plads for allerførste gang. Her blev nemlig holdt rejsegilde.

Aktivitetshuset Midgård er et aktivitetstilbud til pensionistister og efterlønsmodtagere, og på den nye 2. sal skal der fra 1. august være værksted, hvor der er plads til kreative aktiviteter såsom glaskunst og malerarbejde.

Noget, der eksisterer i forvejen, men som der i øjeblikket er dårlig plads til, oplyser aktivitetscentrets daglige leder, Bodil Fontara:

- Det her bliver et mere åbent værksted, hvor man også kan gå rundt og se, hvad de andre laver, fortæller hun og tilføjer, at hun har »kæmpehøje« forventninger til det færdige resultat:

- Det bliver simpelthen bare prikken over i'et, forklarer hun.

Derfor var der under rejsegildet særlig ros til håndværkere for at udføre arbejdet, ligesom også politikere fra Slagelse Kommune blev takket i den indledende tale af Bodil Fontara.

I 2018 bevilligede Slagelse Kommune nemlig 4,5 millioner til renoveringen. De penge går nu både til at renovere 2. sal og til at etablere en ny elevator, ligesom Aktivitetshuset Midgård også får lagt nyt, rødt tegltag.

- Det betyder, at skillerum bliver sparet væk. Men det bliver så smukt at se på, så jeg mener også, at man giver noget til hele byen ved at lægge det tag, forklarer daglig leder Bodil Fontara og roser også håndværkerne for deres arbejde.

Men at være håndværker til den nye 2. sal har ikke været uden problemer. For eksempel er arbejdet blevet forsinket af mange helligdage, og så har gulvet taget fem uger længere tid, end man havde regnet med, forklarer Martin Wiese, der er projektleder på sagen:

- Gulvet svinger 15 centimeter, så det skal rettes meget op. Derudover var der ikke brandsikring i gulvet, så der skulle isolering ned i gulvet. Begge dele har betydet, at vi har skulle brække det hele op, fortæller han.

Alligevel er projektlederen ikke bekymret for, om tidsplanen bliver overholdt. Den 1. august står 2. sal på Aktivitetshuset Midgård klar til aktiviteter for ældre:

- Det er de bedste folk, jeg har på pladsen. Så det hele skal nok kunne lade sig gøre, lyder den foreløbige konklusion fra projektleder Martin Wiese.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk