23. marts 2019
Sæsonen har været helt forrygende for Slagelse Picnickoncerter. - Det er gået fantastisk, der har aldrig før været så mange mennesker, sagde formanden af bestyrelsen i Slagelse Picnickoncerter. Foto: Anna E. Karstoft
gallery icon

Se billedserie

Sæsonen har været helt forrygende for Slagelse Picnickoncerter. - Det er gået fantastisk, der har aldrig før været så mange mennesker, sagde formanden af bestyrelsen i Slagelse Picnickoncerter. Foto: Anna E. Karstoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Picnickoncert tiltrak et hav af mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Picnickoncert tiltrak et hav af mennesker
Opdateret 12. juli 2018 kl. 13:28
Slagelse - 12. juli 2018 kl. 08:23
Af Anna E. Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lystanlægget var stuvende fyldt, da sæsonens sjette picnickoncert løb af stablen i Lystanlægget onsdag aften. Hverken sorte skyer, en semi-finale i VM eller en enorm regnbyge både lige inden og under koncerten kunne skræmme de mange fremmødte væk, der hyggede sig med rosévin, pastasalat og melon ved medbragte borde og picnic-stole.

- Der er fodbold i tv og en dårlig vejrudsigt, og alligevel er der så mange, sagde en begejstret formand for bestyrelsen i Slagelse Picnickoncerter, Eigil Hou nede fra tilskuerrækkerne, imens aftenens band Hitz spillede Coldplays kendte nummer A sky Full of Stars oppe på scenen.

Hitz, der spillede moderne og kendte numre som Daft Punks Get Lucky og Phlakes Pregnant, er et af de to navne i årets program, der for første gang optrådte på scenen i Lystanlægget.

Alle kunstnere, der optræder til Slagelse Picnickoncerter har en tilknytning til området, og det gjaldt også det nystiftede band Hitz, hvis medlemmer kommer fra Næstved, København og Slagelse.

Der var både ældre, unge, par og børnefamilier i anlægget onsdag aften.

Camilla Jensen på 31 år var til koncert i anlægget for første gang med sin kæreste, hvor hun stående lyttede til Hitz' version af Scarlett Pleasures Deja Vu på afstand.

- Der er ikke så mange sociale arrangementer i Slagelse, som kan samle byens borgere, sagde hun begejstret om koncerten.

Og picnickoncerternes funktion som social lim i byen, var hun ikke ene om at fremhæve.

Også 28-årige Nadia Christensen, der havde søgt læ under en paraply sammen med veninden Amanda Bremholm, var meget tilfreds - både med bandets sangvalg og arrangementet generelt.

- Det er et skide godt arrangement. Det er nemt bare at pakke en taske og købe en sandwich på vejen. Det er fedt med et ugentligt arrangement, for der sker ellers ikke så meget i Slagelse om sommeren, sagde Nadia Christensen, der var til arrangementet for første gang.

Og succesen er ikke gået bestyrelsens næse forbi. Allerede halvvejs inde i sæsonen, der løber fra d. 6. juni til d. 8. august, kunne formanden af bestyrelsen i Slagelse Picnickoncerter nemlig afsløre, at sæsonen har været helt forrygende.

- Det er gået fantastisk, der har aldrig før været så mange mennesker. Vejret har jo været fantastisk, sagde Eigil Hou, og tilføjede at selv onsdagens regnbyger ikke havde skræmt folk væk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk