19. marts 2019
Onsdagens streetevent på Hashøjskolen var støttet af fritidsafdelingens gadeidrætspulje i Slagelse Kommune. Formålet var at få mere gadeidræt ind i skolen og få styrket de lokale partnerskaber. Foto: Anna Egeris Karstoft
gallery icon

Se billedserie

Onsdagens streetevent på Hashøjskolen var støttet af fritidsafdelingens gadeidrætspulje i Slagelse Kommune. Formålet var at få mere gadeidræt ind i skolen og få styrket de lokale partnerskaber. Foto: Anna Egeris Karstoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Hashøjskolen satte asfalt og bevægelse på skemaet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Hashøjskolen satte asfalt og bevægelse på skemaet
Slagelse - 14. juni 2018 kl. 09:13
Af Anna E. Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele ugen har stået i bevægelsens tegn på Hashøjskolen i Slots Bejergby, og onsdag formiddag kulminerede det hele med et større streetevent arrangeret i samarbejde med DGI, Slagelse Kommune og Hashøj IF.

Normalt ville man nok afholde håndboldturnering i en idrætshal, men på Hashøjskolen foregik det i skolegården med »she's dancing like she has never danced before« blæsende ud af højtalerne og opstillede mål.

- Det smarte er, at man hurtigt kan spraye nogle mål op på asfalten med en kalkspray eller stille nogle mål op, som vi har gjort her, forklarer Thor Jensen fra DGI.

Og den måde at gøre det på er skoleleder på Hashøjskolen, Poul Erik Gudiksen, begejstret for.

- Vi har kun en gymnastiksal. Derfor er det en rigtig god idé med det her streettema, siger han, imens seks spillere dyster om sejren på asfalten bag ham.

Til forskel fra almindelig håndbold er streethandball en mere simpel udgave af den kendte sportsgren med færre regler og mere leg

- og det lader til at være en succes blandt de unge.

- Street appellerer rigtig meget til børn og unge, og måske kan vi fange nogle af dem, som normalt ikke ville dyrke sport, forklarer Thor Jensen fra DGI, der håber, at børnene vil tage streethandball til sig, og i fremtiden spille det i frikvartererne ude i skolegården.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk