26. februar 2021
IMG_2446
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Scala-lejlighed klar til fremvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Scala-lejlighed klar til fremvisning
Opdateret 23. januar 2021 kl. 15:25
Slagelse - 23. januar 2021 kl. 15:20

Byggeriet af boliger på Klingeberg i Slagelse er nu så langt fremme, at i hvert fald én af de 16 lejligheder i komplekset står klar til en coronavenlig fremvisning.

Derfor kan du nu komme på besøg på grunden, der i mange år husede byens Scala-biograf. Her står en prøvebolig klar, oplyser grundejer Jacob Vestergaard, Atlantia, der i denne omgang har købt den totale entreprise hos Josk ApS, der står for arbejdet.

Ejendomsselskabet overtog matriklen tilbage i 2015, og til maj kan det, der var planen med hele, fejres.

Her kan der nemlig ske indflytning, og vil du sikre dig en bolig - og gerne have et kig indenfor inden - kan du klikke dig ind på atlantia.biz, hvor du kan se mere om booking af tid. Enten ved at maile eller ringe.

Seniorer og familier

Mens der opføres studieboliger andre steder i byen - eksempelvis i Spinderiparken på den tidligere Sericol-grund i Løvegade, hvor også Atlantia er i gang - slår Jacob Vestergaard fast, at der på Klingeberg satses på et andet segment.

- Vores plan har hele tiden været, at disse skulle indrettes som familie- eller seniorboliger - og måske mest det sidste, fordi de indeholder store rum, som ellers altid er et problem i netop sådanne boliger. Der skal være plads til de møbler, som man kommer med fra et større hus, siger han.

Han nævner i flæng elevatoren, der er unik, lystanlægget som nabo og ikke mindst p-pladsen lige ved døren, som dog vil koste 300 kroner om måneden.

- Samtidig ligger det roligt lige i centrum med et lukket gårdmiljø. Flere får samtidig egen terrasse - nogle endda med sydvendt altan, lyder det.

Omtrent 10.000 kroner

Der er boliger med henholdsvis tre og fire værelser, og arealerne svinger fra 89 til 107 kvadratmeter.

Det samme gør lejen, som for den billigste, der samtidig er ledig, lyder på 9.590 kroner. Den dyreste koster 10.990 kroner, og der kommer forbrugsudgifter oveni.

- Det er meget energivenligt, så det er meget lidt, det vil koste i forbrug. Omtrent 1.100 kroner for vand, varme og el om måneden, anslås det hos Atlantia.

Der er indtil videre tre af 16, der er lejet ud. Ydermere kommer en 17. bolig i gården.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk