7. marts 2021
Jacob Gede Petersen fra 6. B på Vemmelev Skole var en af de hjemsendte elever, der via elevrådets Nana Klingenberg og Andreas Rasmussen i går fik en opmuntring leveret. Jacob glæder sig til at komme tilbage i skole. Foto: Morten Mikkelsen
gallery icon

Se billedserie

Jacob Gede Petersen fra 6. B på Vemmelev Skole var en af de hjemsendte elever, der via elevrådets Nana Klingenberg og Andreas Rasmussen i går fik en opmuntring leveret. Jacob glæder sig til at komme tilbage i skole. Foto: Morten Mikkelsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Savnede elever får en opmuntring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Savnede elever får en opmuntring
Slagelse - 23. februar 2021 kl. 19:04
Af Per Vagnsø

I denne uge får eleverne i 5.-9. klasse på Vemmelev Skole mellem Slagelse og Korsør en opmuntrende hilsen i form af en »goodiebag« med lidt godter, et brev og tre jongleringsbolde.

Det er skolens elevråd, der har fundet på, at de hjemsendte elever skal mærke, at de er savnede på skolen.

De to elevrådsforpersoner, Nana Klingenberg og Andreas Rasmussen, synes derfor, at det er helt naturligt også at gøre noget for de hjemsendte elever i en tid, hvor det kan være svært at motivere sig, og hvor fysiske fællesskaber er erstattet af fællesskaber online både i skoletiden og fritiden.

- Vi har selv været ramt af at skulle undervises virtuelt i rigtig lang tid, og selv om vi ved, at det er vigtigt, at vi følger med og gør vores allerbedste, er det svært at motivere sig. Lærerne gør alt, hvad de kan for at lave en varieret undervisning, men til trods for det, er det ikke det samme som at være i skole, lyder det fra de to.

Skoleleder Emil Krapper roser initiativet fra elevrådet, og han deler elevrådets bekymringer om elevernes trivsel.

- Det gør mig rigtig glad, at vi har et elevråd, der er kendetegnet ved at ville gøre en forskel for deres kammerater. Det er netop de værdier, vi arbejder med på Vemmelev Skole, at vi skal gøre noget for hinanden og sikre, at alle har det godt. Det er en meget svær tid i denne coronasituation og jeg forstår selvfølgelig godt, at regeringen skal træffe nogle beslutninger for at stoppe smittespredningen, men det ændrer ikke på, at jeg er bekymret for vores elevers trivsel både på kort og lang sigt, siger Emil Krapper.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk