25. februar 2020
Brian Amossen (til højre med kasket) er ikke længere hverken træner eller forretningsfører i Trelleborg Golfklub Slagelse. Men han er parat til at vende tilbage, hvis der eventuelt efter generalforsamlingen 20. november kommer en anden bestyrelse til, som er mere på linje med det han ønsker. Foto: Bjarne Stenbæk
Brian Amossen (til højre med kasket) er ikke længere hverken træner eller forretningsfører i Trelleborg Golfklub Slagelse. Men han er parat til at vende tilbage, hvis der eventuelt efter generalforsamlingen 20. november kommer en anden bestyrelse til, som er mere på linje med det han ønsker. Foto: Bjarne Stenbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samarbejde slut mellem forretningsfører og golfklub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samarbejde slut mellem forretningsfører og golfklub
Slagelse - 06. november 2019 kl. 05:17
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter at have været træner siden 2011 og forretningsfører de sidste seks år måtte Brian Amossen tirsdag sige farvel til Trelleborg Golfklub Slagelse.

arrow Læs også: Strid bølgegang i golfklub

- Det er jeg da ærgerlig over, men bestyrelsen vil en anden vej, end jeg vil, lyder det fra Brian Amossen i kølvandet på, at samarbejdet mellem hans firma Amossen Golf og golfklubben er ophørt.

Det fremgår af et nyhedsbrev fra bestyrelsen, at det er Brian Amossen selv, der har meddelt bestyrelsen, at han ikke ønsker at indgå nogen samarbejdsaftale.

Det sker dog efter at der i nogen tid har været ført forhandlinger, fordi bestyrelsen på et tidligere tidspunkt havde opsagt den hidtidige samarbejdsaftale.

Det fremgår af et tidligere nyhedsbrev fra bestyrelsen, at samarbejdsaftalen blev opsagt fra bestyrelsens side, fordi Brian Amossen ønskede at udøve en virksomhed, der ikke ville være forenelig med samarbejdsaftalen.

Formand Per Laursen forklarer, at Brian Amossen ønskede at overtage Proshoppen i golfklubben, samtidig med at han fortsatte med at være træner. Til gengæld ville han så droppe jobbet som forretningsfører.

Proshoppen ejes og drives i dag af næstformand Kenneth Christensen. Han har været erklæret inhabil under bestyrelsens behandling af sagen.

- Fordi han jo har økonomiske interesser i sagen, siger formand Per Laursen, der overtog formandsposten for et halvt års tid siden fra netop Kenneth Christensen.

Brian Amossen siger, at han ikke kunne nå til enighed med resten af bestyrelsen om betingelserne for overtagelse af shoppen og fortsættelsen af trænerjobbet. Sagen har givet anledning til en del debat blandt medlemmerne på de sociale medier.

Brian Amossen siger, at han er parat til at fortsætte, hvis der kommer en anden bestyrelse, som har en anden linje i sagen.

Det kan der måske være mulighed for ved den kommende generalforsamling, der skal holdes 20. november.

Her er tre bestyrelsesmedlemmer på valg. Blandt andre formand Per Laursen.

- Vi må jo se, hvad medlemmerne siger, siger Per Laursen.

Sjællandske har spurgt Kenneth Christensen, om han eventuelt kunne tænke sig at gå efter formandsposten igen.

- Det er da ikke utænkeligt, lyder det fra ham, inden han dog konstaterer, at han ikke vil udtale sig før efter generalforsamlingen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk