15. august 2020
- Det må konstateres, at ikke alle politikere fra Venstre og Dansk Folkeparti forstår, at en god politisk debat ikke skal udmunde i diverse beskyldninger og personforfølgelser, sagde Anne Knudsen i sin beretning. Foto: Arne Svendsen
- Det må konstateres, at ikke alle politikere fra Venstre og Dansk Folkeparti forstår, at en god politisk debat ikke skal udmunde i diverse beskyldninger og personforfølgelser, sagde Anne Knudsen i sin beretning. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-bestyrelse: - Glem gammelt nag og fokuser på udvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-bestyrelse: - Glem gammelt nag og fokuser på udvikling
Slagelse - 20. marts 2018 kl. 06:43
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er tid at se fremad og lade gammelt nag gå i glemmebogen, og i stedet sætte fokus på at udvikle Slagelse Kommune.

arrow Læs også: Forarget borgmester beskyldt for at lyve

Denne opfordring kom fra formanden for Socialdemokratiet i Slagelse, Anne Knudsen, da hun aflagde beretning på generalforsamlingen, som blev holdt hos 3F på Rugvænget.

Her kom hun naturligvis ind på den aktuelle politiske situation i byrådet.

- At der har været store uenigheder i byrådet de seneste fire år, og at tonen har været utilfredsstillende med borgmester Stén Knuth (V) for bordenden har været at læse, som føljeton i den lokale presse. Desværre ser det ud til denne føljeton forsætter. Det må konstateres, at ikke alle politikere fra Venstre og Dansk Folkeparti forstår, at en god politisk debat ikke skal udmunde i diverse beskyldninger og personforfølgelser, sagde Anne Knudsen.

Hun sagde videre, at »bestyrelsen i partiforeningen gennem året har haft fokus på arbejdet i Slagelse Byråd og den manglende vilje fra blå blok om et konstruktivt samarbejde.«

- I den sammenhæng skal der ikke herske tvivl om opbakningen til John Dyrby Paulsen i samarbejde med de socialdemokratiske byrådsmedlemmer omkring hans ihærdige forsøg på at få italesat den dårlige økonomi samt manglen på styring i Slagelse Kommune, sagde Anne Knudsen.

Hun kom naturligvis også ind på begivenhederne på valgaftenen, hvor der jo på et tidspunkt var 17 mandater bag John Dyrby Paulsen.

- Denne aftale holdt dog kun til om formiddagen, hvor det indvalgte radikale medlem, Troels Brandt, trak sit mandat. Hans begrundelse var, at der var for lidt fokus på det brede samarbejde. John havde under hele sin valgkamp givet udtryk for, at han ønskede et bredt samarbejde. Han beviste sin troværdighed ved den endelige konstituering med ham som borgmester efter flere dages tovtrækkeri og megen tumult op til indgåelsen af en samarbejdsaftale, der omfatter alle partier i byrådet, sagde Anne Knudsen.

arrow Flertal fik sin vilje: Blå blok appellerede
19. marts 2018 kl. 22:24 Opdateret: kl. 05:27
arrow Blåt mindretal appellerer forud for byrådsmøde
19. marts 2018 kl. 06:10 Opdateret: kl. 21:13
arrow Gruppeformand undrer sig: - Hvorfor dette hastværk?
15. marts 2018 kl. 07:30 Opdateret: kl. 21:32
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk