28. maj 2020
Dyrlæge og medejer af Rude Dyreklinik, Ole Stig Hansen, glæder sig over  anerkendelsen af nomineringen til erhvervsprisen »Succesvirksomhed 2019« - også selv om Rude Dyreklinik ikke løb med  den endelige pris. Foto: Solveig Hansen
Dyrlæge og medejer af Rude Dyreklinik, Ole Stig Hansen, glæder sig over anerkendelsen af nomineringen til erhvervsprisen »Succesvirksomhed 2019« - også selv om Rude Dyreklinik ikke løb med den endelige pris. Foto: Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rude Dyreklinik hyldet som Succesvirksomhed 2019

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rude Dyreklinik hyldet som Succesvirksomhed 2019
Slagelse - 09. oktober 2019 kl. 12:34
Af Solveig Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den otteårige rødhårede kat Felix har gennem et stykke tid kløet sig i sit højre øre, og Felix´ ejere har mistanke om øremider.

Derfor er de taget forbi Rude Dyreklinik for at få et professionelt syn på sagen, og det varer da også kun et øjeblik før end dyrlæge Ole Stig Hansen kan fortælle, at Felix blot har fået en ufarlig øregangsbetændelse, som let kan behandles med øredråber.

Felix er bare en af de mange dyr , der i løbet af året, bliver tilset og behandlet hos en af de i alt fire dyrlæger i Rude Dyreklinik, som er ejet af dyrlægerne Ole Stig Hansen og Svend Andresen.

Udover de mange såkaldte »smådyr«, som også tæller hunde og katte, har klinikken også speciale i kvæg og heste, der som regel kræver et »hjemmebesøg«.

Efter et par øredråber i højre øre, ryster Felix grundigt med hovedet og kryber i skjul under en reol i klinikken. Den slipper for videre tiltale i denne omgang og kan tage med sine ejere hjem til Saltø.

Med udover at dyrlægerne i Rude Dyreklinik tager sig godt af de dyr, der har brug for kvalificeret lægehjælp, så har Rude Dyreklinik netop fået ros og hæder for sine »imponerende finansielle resultater«.

En hæder, der har ført en nominering til erhvervsprisen »Succesvirksomhed 2019« med sig.

Bag ros, hyldest og erhvervspris står Spar Nord og BDO, der i fællesskab har udviklet et pointsystem, hvor 350.000 virksomheder landet over, har fået tildelt point ud fra en række finansielle parameter, og her er Rude Dyreklinik landet i toppet af succesvirksomheder.

- Rude Dyreklinik er et eksempel på en virksomhed, der har gjort det godt gennem mange år og ud fra de kriterier, vi har opstillet i forhold til prisen, har vi konstateret, at Rude Dyreklinik er en veldrevet virksomhed, der fortjener anerkendelse, siger Lisbet Kindvig, Partner og statsautoriseret revisor i BDO i Roskilde.

I Rude er de også glade for anerkendelsen af de solide resultater og høj vækst år efter år, men at det er Felix og andre dyr som ham, der bærer »lønnen i sig selv« i det daglige arbejde, er der ikke tvivl om.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk