21. februar 2020
En 25-årig mand fra Slagelse blev onsdag formiddag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger - sigtet for flere tilfælde af tyveri og røveri.
En 25-årig mand fra Slagelse blev onsdag formiddag varetægtsfængslet i foreløbig fire uger - sigtet for flere tilfælde af tyveri og røveri.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røver varetægtsfængslet i fire uger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røver varetægtsfængslet i fire uger
Slagelse - 11. september 2019 kl. 16:45
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En medarbejder i Kvickly i Vestsjællandscentret i Slagelse bemærkede tirsdag lidt over middag en 25-årig mand, der tog nogle øl, spiritus og Redbulls ned i sin taske uden at betale. Der var varer til en samlet værdi af 697 kroner. Den 25-årige mand, som bor i Slagelse, forsøgte i første omgang at flygte fra forretningen og var generelt voldsom og aggressiv i sin adfærd. Han blev dog standset og tilbageholdt af en butiksdetektiv, der fortog en civil anholdelse af manden klokken 12.59.

arrow Læs også: Tålmodigheden er sluppet op: 25-årig kræves fængslet efter endnu et tyveri

Herefter ankom politiet til stedet og kørte den 25-årige til politistationen.

Onsdag formiddag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Næstved, da det bestemt ikke var første gang, han var i konflikt med loven.

Der er nemlig tale om samme mand, der i sidste uge med en sammensvoren stjal et par pakker med underbukser fra Din Tøjmand i midtbyen. Et butikstyveri, der også udviklede sig til et røveri, fordi mændene skubbede en ekspedient i brystet, inden de flygtede.

Og tilbage i april måned røvede han penge fra en person, der stod ved hæveautomaten ved Danske Bank på Nytorv.

Her lykkedes det den 25-årige at slippe af sted med 1000 kroner i mindre sedler - samt en halv tusindkrone-seddel, som blev revet over under tumulten.

I retten blev han tiltalt for i alt fire forhold, hvoraf han nægtede de fleste. Dog tilstod han tyverierne, men nægtede, at de havde udviklet sig til røverier.

- Et simpelt tyveri bliver automatisk til et røveri, hvis der er brugt vold til at komme væk med det stjålne, forklarer anklagerfuldmægtig Hjalte Hansen.

Under alle omstændigheder blev den 25-årige varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, mens politiet samler beviser til sagen.

Varetægtsfængslingen skete også, fordi der er begrundet frygt for, at den 25-årige ellers ville fortsætte sin kriminalitet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk